BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yanal düşüşün nedenini buldu

Vestel Manisaspor kupadada hüsrana uğradı. Yanal düşünün nedenini buldu.

Abone ol

Fırtına gibi başladığı Süper Lig'de zirveye kadar çıktıktan sonra hızlı bir düşüş içine girerek son 3 maçını kaybeden Vestel Manisaspor, büyük umutlar beslediği Fortis Türkiye Kupası'da da hayal kırıklığı yaşadı.
Kupadaki Trabzonspor beraberliğinin ardından perşembe akşamı da Konyaspor'a yenilerek çeyrek final şansını zora sokan siyah beyazlı ekipte ağızları bıçak açmazken teknik direktör Ersun Yanal, kadro darlığından şikayet etti.

''AH BORBİCONİ''

Sakatlanan ya da cezalı duruma düşen futbolcusunun yerine alternatif bulmakta zorlandığını öne süren Ersun Yanal, “Dar bir kadromuz var. Ayrıca genç oyuncu sayısının fazlalığı da bir handikap. Devre arasından önce bu soruna çözüm bulma şansımız yok'' dedi. Ayak baş parmağındaki sorun yüzünden ilk yarıyı kapatan Borbiconi'nin yokluğunun oyun düzenlerini büyük ölçüde etkilediğini de belirten Ersun Yanal, gözde oyuncusunu çok aradığını söyledi.

FEVZİ'DEN SAVUNMA

Bu arada Konyasporlu Eder'in sakatlanmasına yol açan kaleci Fevzi, rakibine kasten tekme attığı iddialarına tepki gösterdi. Geçen sezon Malatyaspor'da oynarken şu an takım arkadaşı olan Holosko'nun attığı tekme sonucu ayağı kırılan Fevzi, “Bu acıyı bilen biri olarak bir meslekdaşımın ayağını kırmayı nasıl düşünürüm? Olay tümüyle bir şanssızlık'' dedi. Başkan Haluk Çubukçu'da Fevzi'nin son derece üzgün olduğunu söyledi, “Eder'in ayağında kırık olmaması, en büyük tesellimiz'' diye konuştu.