BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.397,76
HABER /  GÜNCEL

Yalvara yalvara öldürüldü

Cezaevi ziyaretinde hasmını gördü. Askerlere koşup 'beni öldürecek' diye yalvardı. Kimse yardım etmedi, vurulup öldürüldü

Abone ol

Konya'da cezaevine bir yakınını ziyarete gelen Kemal Çağdaş Çamlıdağ (27), aralarında kan davası bulunan Devrim Gözlüdağ'ı (28) sekiz el ateş ederek öldürdü.

Karatay'da Konya E Tipi Cezaevi'ndeki bir yakınını ziyarete gelen Gözlüdağ, kan davalısı Kemal Çağdaş Çamlıdağ'ın da ziyaret için geldiğini fark etti. Gözlüdağ, arama yapılmadan gidilen kayıt odasına geldikten sonra, "Hasmım burada. Beni vuracak" diyerek görevlilerden yardım istedi. Kayıt odasına giren Çamlıdağ, yanında getirdiği ruhsatsız tabancası ile Gözlüdağ'ın başına 1, daha sonra vücudunun çeşitli yerlerine 7 el ateş etti.

SİLAHLA KAÇMAYA KALKTI

Gözlüdağ'ı öldürdükten sonra elinde silahla kaçmaya çalışan Çamlıdağ'ı durdurmak isteyen askerler silahını çekerek 'dur' ihtarında bulundu. Çamlıdağ, elindeki tabancayı atarak teslim oldu.

Cinayet Bürosu ekipleri tarafından 6 No'lu 75'inci Yıl Cumhuriyet Sağlık Ocağı'nda sağlık raporu için getirilen Çamlıdağ, kendisini görüntüleyen gazetecilere dönerek, "Bu dava mahşerde biter" dedi.