BIST 10.332
DOLAR 32,34
EURO 34,77
ALTIN 2.400,91
HABER /  GÜNCEL

TOPTAN ağlatan şiir

Remziye bir şiir okudu. Toptan ve konuklar ağladı. Bedirhan Gökçe'nin ağzından o şiir.

Abone ol

Zonguldak Mithatpaşa Pfizer 50. Yıl ılköğretim Okulu'nun ek derslik binasının açılışını yapan TBMM Başkanı Köksal Toptan, daha sonra bir sınıfı gezdi. Toptan'ın girdiği sınıfta ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Remziye Demirci, ''Sol Yanım Acıyor Anne'' adlı şiiri okudu.

TOPTAN AĞLADI

Şiiri okuyan öğrenci, öğrenciye sarılan Toptan ile okulu gezen konukların ağladığı görüldü. Toptan, gazetecilere, Allah'ın kimseyi annesiz bırakmamasını dilediğini belirterek, ''Hepimizin annesi var. Kiminin annesi yaşıyor, kimininki aramızdan ayrılmış. Anne sevgisini bu kadar güzel anlatabilen bir şiiri hem içerik olarak hem de okunuş olarak inanın hiç duymamıştım. Herkes anne ve babasının kıymetini bilsin. Bu, dinimizin ve milli geleneklerimizin gereğidir. Kimse annesini üzmesin. Bundan ders çıkaralım'' dedi.

İŞTE O ŞİİRDEN BİR BÖLÜM

Senin adın geçince sol yanım acıyor anne. / Hiçbir şey yutamıyorum. / Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. / Kağıda da böyle yazamam ya anne. / Ben gidiyorum anne, / Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp. / Mutlaka gel anne, / Sen rüyama gelmeyince, / Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.

ŞİİRİ BEDİRHAN GÖKÇE OKUYOR