BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.396,06
HABER /  GÜNCEL

Kızının hayatını kararttı

19 yaşında kız Jandarmaya sığındı. Anlattıkları tüyler ürperticiydi.

Abone ol Mardin'in Nusaybin ilçesinde jandarmaya başvuran 19 yaşındaki genç kız, babasının kendisine tecavüz ettikten sonra başka kişilerle birlikte olmaya zorladığını ve bu ilişkilerden 1 çocuk dünyaya getirdiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı bir köyde yaşayan M.K. (19) İlçe Jandarma Komutanlığına başvurarak, yaklaşık 2 yıl önce babası Hapşun K'nın (43) kendisine tecavüz ettiğini, daha sonra para ve cep telefonu kontörü karşılığında başka kişilerle birlikte olmaya zorladığını öne sürdü.

M.K, yaşadığı bu süreçte 8 aylık bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğini belirtti. M.K'nın ifadeleri doğrultusunda baba Hapşun K. ile köyde yaşayan Şemun Ç. (31) ve Gevriye A. (19) polis tarafından gözaltına alındı.

İfadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen 3 kişi, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Mahkeme, 8 aylık erkek çocuğa babalık testinin yapılması için kan örneklerinin alınmasına da karar verdi.

M.K, savcılığa verdiği ifadesinde, babasının kendisine yıllardır tecavüz ettiğini, para ve kontör karşılığında başka kişilerle birlikte olmaya zorladığını iddia etti.

Olayın duyulması halinde babasının kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ileri süren M.K, ölüm korkusu nedeniyle durumu kimseye açıklamadığını belirtti. 19 yaşındaki M.K. ve sekiz aylık oğlu Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı bir barınma evine yerleştirildi.