BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.398,60
HABER /  SPOR

Kalli çileden çıktı

Gencecik bir futbolcunun aylarca sahalardan uzak kalacak olması Kalli fırtınası estirdi.

Abone ol

Bir ihmal yüzünden gencecik bir futbolcunun aylarca sahalardan uzak kalacak olması Florya'da Kalli fırtınası estirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü, PAF takımında oynayan futbolcular arasında bulunan Semih Kaya'yı herkesten ayrı yerde tutuyordu. 16 yaşındaki genç stoper Semih Kaya özellikle son dönemlerde Kalli tarafından A takımının maç kadrolarına alınıyordu. Ancak genç futbolcu artık aylarca formasından uzak kalacak. Çapraz bağlarında kopma ve iç yan bağlarda aşırı zedelenme var. Ağır bir ameliyat geçirecek ve ancak gelecek sezon oynayabilecek.

Her şey Rize maçından birkaç gün önce oldu. Semih geçtiğimiz hafta 17 Yaş Altı Milli Takımı'na çağırıldı. Milli takım, İsrail'e kış turnuvası için gitti. 7 Ocak'ta Ukrayna, 8 Ocak'ta Slovakya ve ardından 10 Ocak'ta İsrail ile oynadılar ve şampiyon oldular. Art arda üç maç yapan genç milliler aynı gün İstanbul'a döndü. Semih cuma günü Florya'da A takımının sabah idmanına katıldı. Kalli de onunla görüştü. Çok yorgun olması nedeniyle bu futbolcuya hafif bir koşu yaptırdı, bu yüzden kadroya almadı.

Ancak bu gelişmenin ardından Semih, PAF takımının kadrosuna alınarak tüm yorgunluğuna rağmen Rize'ye gönderildi. Cumartesi günü de maça çıkartıldı ve bu maçta ağır şekilde sakatlandı.

Ardından Kalli durumu öğrendi. Florya'da, Semih'i idari katında gören Kalli tesisleri birbirine kattı. Semih'in bu şekilde sakatlanmasının ve Rize'de oynatılmasının öfkesini yansıtan Alman hoca güçlükle sakinleştirildi. Ve Florya'da bulunanlar ilk kez Kalli'nin bu kadar sinirlendiğine şahit oldular.