BIST 10.337
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.460,64
HABER /  DÜNYA

Yakalanmamak için gece evde kalmıyorlarmış

Adana’da, uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ‘Cono aşireti’ üyesi bir kadın, evine yapılan operasyonla yakalandı. ...

Abone ol

Adana’da, uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ‘Cono aşireti’ üyesi bir kadın, evine yapılan operasyonla yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapan genç kadın ve ailesinin, şafak vakti düzenlenen operasyonlarda yakalanmamak için gece evde kalmadığı ortaya çıktı.
‘Uyuşturucu yapma, temin etmek ve satmak’ suçlarından Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan Özlem G. (31) hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Özlem G.’nin merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki evine dün öğle saatlerinde baskın düzenledi.
Evde yakalanan Özlem G.’nin yakınları polise genç kadını vermemek için bir süre direnirken, seri ve hızlı hareket eden polis, şahsı alarak emniyete getirdi. Burada işlemleri tamamlanan kadın, cezaevine gönderildi.
‘Cono Aşireti’ üyesi olduğu öğrenilen Özlem G.’nin, yankesicilik ve uyuşturucu ticareti gibi 40 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. Genç kadının ailesi ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı ve gece operasyonlarında yakalanmamak için evlerinde kalmadığı ortaya çıktı. Ailenin işi daha sıkı tutarak her sokak başına bir gözcü yerleştirdiği de öğrenildi.
(İHA)