BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.384,11
HABER /  MAGAZİN

Woody Allenın imajı yerle bir

Woody Allen, fotoğraflarını izinsiz kullanan bir giyim firmasına 'imajımı kötülediniz' diye dava açtı. Savunma ise çarpıcı.

Abone ol

Firma kendini savundu: Evlatlık kızınla evlendin. Ne imajı?

Ünlülerin geçmişte yaptığı hatalar, olur olmaz yerlerde karşılarına çıkıyor. Fotoğrafları giyim firması American Apparel tarafından kullanılan Oscar ödüllü yönetmen Woody Allen, firmaya 'imajını kötüledikleri' gerekçesiyle 10 milyon dolarlık tazminat davası açınca 'Evlatlık kızıyla evlenen Allen karıştığı seks skandallarıyla şöhretini kendi mahvetmiştir' yanıtını aldı.

Sevgilisi Mia Farrow'un evlat edindiği Soon-Yi (22) ile evlenen Allen uzun süre eleştirilmişti. Firmanın avukatı, dava ile ilgili ' İlan sadece bir hafta panolarda durdu. Allen imajını fazla önemsiyor. Tazminat ödemeye niyetimiz yok' dedi. Ünlü yönetmenin mahkemede ne söyleyeceği merak konusu.

Evlatlığından 2 kızı var
WOODY Allen 12 yıl boyunca Mia Farrow ile yaşadı. Ona 'baba' olmak istemediğini söyledi. Mia da dünyanın çeşitli ülkelerinden 7-8 çocuk evlat edindi. Allen, bir rugby maçında evlatlığı Soon-Yi Previn ile el ele görüntülendi. 1997'de kendisinden 35 yaş küçük olan evlatlığıyla evlendi