BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.507,26
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Otomotiv sektöründe bir ilk

Hyundai ve İpragaz gücünü birleştirecek ses getirecek bir işbirliğine imza atılar. LPG'li araçlara yenileri eklendi, üstelik taksitle...

Abone ol

ADVERTORİAL

Tüm LPG’li araçları için 5 yıl / 100.000 km üretici firma mekanik garantisi sunan ilk ve tek marka olan Hyundai, son dönemlerde hızla gelişmekte olan LPG OTOGAZ pazarı için bir yeniliği daha tüketicinin yararına sundu.

Otogaz sektörünün öncü isimlerinden İpragaz ile gücünü birleştiren Hyundai, tüm LPG’li modelleri için birbirinden önemli avantajlar sağlamaya başladı. Hyundai LPG’li araç sahipleri, İpragaz ile yapılan ses getirecek bu işbirliği çerçevesinde sadece güvenli, kaliteli, ekonomik, çevre dostu ve en uzun garantili LPG modellerini kullanmakla kalmayacaklar, aynı zamanda İpragaz güvencesiyle en doğru otogazı en ekonomik şartlarla alma şansına da sahip olacaklar.



İlk kez Kasım 2008’de Accent Era’nın 1.4 ve 1.6 litrelik benzinli versiyonlarında uygulanan en uzun üretici firma garantili LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) sistemine, Mart 2009’dan itibaren i10, Getz, i30 ve Matrix’in benzinli motora sahip versiyonları da dahil edildi.

SADECE 1600 TL'YE ALINIYOR

Araç fiyatının üstüne sadece 1.600 TL ek ücret ödenerek alınabilen LPG sistemi ayrıca peşin fiyatına 8 eşit taksitte de ödenebiliyor. Her türlü koşulda problemsiz bir sürüş sunan ve performanstan taviz vermeden benzinli araçlara göre yüzde 30’a varan yakıt ekonomisi sağlayıp yüzde 13 oranında çevreye daha az yük getiren Hyundai LPG’li araçlar, böylece ilk ödenen ek ücreti 20 bin km’de amorti edip 100 bin km’lik kullanımda da 7 bin 500 TL’ye varan tasarruf sağlıyor.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İLK

2009 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’deki otomobil satışlarında lider olan ve henüz dört aydır LPG sistemli araçları satmasına rağmen bu sektörde de birinciliği elde eden Hyundai, 15 Nisan 2009 tarihinden itibaren satın alınan tüm LPG sistemli araçları için İpragaz ile birlikte hazırlanan avantaj paketini hediye ediyor. Otomotiv sektöründe ilk kez uygulanan bu uygulamada, Türkiye çapındaki tüm İpragaz Otogaz istasyonlarında 50 TL’lik ilk dolum hediye edilirken Vakıfbank World Card ile yapılacak sonraki İpragaz Otogaz dolumlarında 1 yıl boyunca her seferinde yüzde 5 oranında Worldpuan fırsatı ve çeşitli hediyeler de Hyundai LPG’li araç sahiplerine sunuluyor.

Hyundai ve İpragaz işbirliğinin, LPG kullanıcılarına ekonomik fayda sağlaması, otomotiv sektöründe LPG kullanımının yaygınlaşması ve çevrenin korunmasına katkı oluşturması amaçlanıyor.