BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.405,45
HABER /  GÜNCEL

Pizza mutfağında fena işler

Gıda devlerinin itibarı iki paralık oldu. Restoranları zinciri Dominos Pizza çalışanları mutfakta çok fena yakalandı.

Abone ol

Domino's Pizza çalışanları, yemekleri servis etmeden önce burunlarına sokarken, temizlik bezlerini de tuvalet kağıdı yaparken yakalandı

Amerikan Pizza restoranları zinciri Domino's Pizza, bir skandala imza attı.

İnternete düşen bir videoda restoran çalışanları hazırladıkları pizzadan parçalar alıp burunlarına sokuyor, temizlik bezlerini uluorta yerde tuvalet kağıdı gibi kullanıyor. Dominos'un açıklama yapması bekleniyor.


DOMİNO'S PİZZA TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA GELDİ...

[PAGE]

Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, öğlen saatinde bu konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, ABD'deki bir şubenin çalışanlarının sergilediği tavırların Domino's Pizza Türkiye'ye mal edilmemesi gerektiği belirtildi. Türkiye'de 12 yıldır faaliyet gösteren Domino's Pizza zincirinin, ortaya koydukları başarılar nedeniyle tüm dünyada iki yıl üst üste birinci olduğu vurgulandı.

Kamera görüntülerine ilişkin olarak yetkililer şu açıklamayı yaptılar:

"Söz konusu olay ABD’de Conover, Kuzey Carolina’daki bir şubenin çalışanları tarafından gerçekleştirilmiştir. İlgili habere konu olan kişi ve davranışlarla ilgili olarak ABD’deki Domino’s Pizza Genel Merkezi gereken her türlü aksiyonu almaktadır. Her iki çalışanın da işine son verilmiş, haklarında hukuki süreç başlatılmıştır. Öte yandan her türlü hijyen denetlemesi için ilgili şubenin çalışmaları hemen askıya alınmış ve sterilizasyon işlemleri gerçekleştirilmiştir. Olaya konu olan çalışanlar, görüntülerdeki pizza malzemelerinin hiçbir şekilde fırına verilmediğini ve müşteriye gönderilmediğini, olayın yalnızca maksadını aşan bir şaka olduğunu kesin ifadelerle belirtmiş olsalar da, Domino’s Pizza Genel Merkezi konuyu yakın takibe almış bulunmaktadır. "