BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01

Vildan Atasever Kimdir?

İsmail Hacıoğlu'ndan boşandıktan sonra uzun süredir ekranlarda olmayan Vildan Atasever kimdir aslen nereli kaç yaşında? Vildan Atasever biyografisi ve tüm detaylar internethaber'de. Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981‘de Bursa‘da Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı olarak doğdu. Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımı olan Vildan Atasever’in 4 kardeşi daha bulunmaktadır. İlkokulu Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde tamamladı ortaöğretimine başladıktan bir süre sonra buradan ayrılıp Cihangir Koleji’ne...

İsmail Hacıoğlu'ndan boşandıktan sonra uzun süredir ekranlarda olmayan Vildan Atasever kimdir aslen nereli kaç yaşında? Vildan Atasever biyografisi ve tüm detaylar internethaber'de.

Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981‘de Bursa‘da Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı olarak doğdu. Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımı olan Vildan Atasever’in 4 kardeşi daha bulunmaktadır.

İlkokulu Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde tamamladı ortaöğretimine başladıktan bir süre sonra buradan ayrılıp Cihangir Koleji’ne geçti.

Ünlü bir oyuncu olma isteği de bu yıllara dayanıyordu. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Lise’den sonra Açıköğretim’e gittiği yıllarda radyoda DJ’lik ve Best Tv’de VJ’lik yaptı. Tanınması dönemin ünlü internet sitesinde web kızı olmasıyla başladı.

Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı.

Evlilikleri:

1. Evliliği: 2001 de Gazeteci Taylan Kılınç ile evlendi, 16 Şubat 2007de boşandılar.

2. evliliği: 10 Nisan 2010 da oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlendi.

Ödüller:

2005 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu

2006 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu