BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 38.yeni bölüm fragmanı Cevdet ve Tevfik karşı karşıya

Vatanım Sensin 38.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Aralık tarihinde yani yarın ekrana gelecek olan Vatanım Sensin 38.yeni bölümünde ne olacak? Yayınlanan son bölümü izleyenler tarafından büyük ilgi gören Vatanım Sensin 38.yeni bölümde neler olacak?

Abone ol

Kanal D'nin perşembe günleri ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin'in 21 Aralık'ta ekrana gelecek olan bölümünde nefesler tutulacak. Cevdet ve Tevfik'in karşılaşması ise geceye damga vuracak. Vatanım Sensin 38.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Vatanım Sensin 38. Bölüm Fragmanı yayında! Damat Ferit, İzmir'e geliyor! Cevdet ve Tevfik yeniden karşı karşıya! Filippos'un davetiyle Damat Ferit, İzmir'e gelecektir. Damat Ferit, İzmir'in orta yerinde Dağıstanlı ve Mustafa Kemal'i hain ilan etmeyi planlamaktadır. Bunu duyan Dağıstanlı, Damat Ferit'in ipini çekmeye karar verir. Onu öldürmek için Yanık Efe yani Tevfik'i görevlendirir. Bu durumu öğrenen ve planı olan Cevdet, hızlı şekilde Yanık Efe'yi durdurmaya gider. Ama onu bulduğunda gördüğü kişi Tevfik'tir. Cevdet, yeniden Tevfik'i gördüğünde onunla nasıl yüzleşecek? Azize, Yunan zulmüne karşı kadınları da arkasına alarak destek olmak istediğini Dağıstanlı'ya söyler. Dağıstanlı, bu cesareti duyduğunda ise çok sevinir. Azize ve Dağıstanlı, Yunanlara karşı savaştan galip çıkabilecekler mi? Dağıstanlı kendisine gelen düzenli orduya katılma talebine ne karşılık verecek?