BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.424,52
HABER /  MAGAZİN

Danla Bilic'in youtube kanalı kapatıldı mı neler oluyor?

Danla Bilic youtube kanalı kapatıldı mı Danla Bilic'in youtube kanalına ne oldu sorusu merak ediliyor. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Danla Bilic youtube kanalı ile ilgili güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Sosyal medya her gün yeni fenomen yaratmaya devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Danla Bilic yeni formatıyla youtube kanalına geçti. Fakat Danla Bilic'in kanalı bugün açılmadı. Peki ama neden?

Danla Bilic'in Youtube hesabını ziyaret etmek isteyen takipçiler dün akşam saatlerinde "Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor" uyarısı ile karşılaştı. Bilic ise sosyal medya üzerinden takipçilerine konuyla ilgili bazı bilgi verdi. Sosyal medyada 'Danla Bilic kanalı neden kapandı?' soruları yankılanırken,ünlü isimden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, Twitter üzerinde gelen bir soruya verdiği yanıt kanalın yanlışlıkla kapatıldığına dair bir fikir oluşturdu. YouTube'ta hesabın bir teknik sorun nedeniyle kapatıldığı anlaşıldı.

DANLA BİLİC KİMDİR? 24 yaşında olmasına rağmen kendi markasını çıkaran ve başarılı bir şekilde kariyerine devam eden Danla Bilic, Yeditepe Üniversitesi'nde Psikoloji bölümü okuyor. Aldığı kilolarla gündeme gelen Danla Bilic geçtiğimiz haftalarda Beyaz Show programına katılmıştı.