BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
HABER /  GÜNCEL

Kaybolan Çiçekler Alparslan As öz annesini bulabildi mi

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Alparslan As öz annesini her yerde arıyor. 19 yaşında olan Alparslan As öz annesini bulabilecek mi? Alparslan As'ın babası bu duruma ne diyor?

Abone ol

ADANA'da soğuk bir eve atıldıktan sonra annesini bir daha göremeyen Alparslan As öz annesini bulabilmek için Kaybolan Çiçekler programına katıldı. Alparslan As'ın babası oğluna neden yalancı diyor? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Alparaslan As henüz 19 yaşında olmasına rağmen büyük sıkıntılar yaşıyor. Sokaklarda kalan kafelerde yatan Alparslan As annesini bulabilmek için psikolojisini bozdu. Babası ise oğlunun doğru söylemediğini ifade ediyor. Nedeni ise Alparslan As'ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım. Kendisini öldü olarak gösteren Alparslan As, bunu ilgi çekmek için yaptığını söylüyor. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen büyük zorluklar çeken Alparslan As dışarıda kaldığı dönemde Ayşe Hanım isimli bir kadınla kaldı. Canlı yayına telefona bağlanan Ayşe Hanım, Alparslan As'ın mutlu bir çocuk olduğunu annesine kavuşunca daha mutlu olacağını söyledi. 

İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM İntihar etmeyi düşündüğünü söyleyen ve kendisini 10.kattan aşağıya atmak istediğini dile getiren Alparslan As, yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu dile getiriyor. Dışarıda kalan ve babasından uzak yaşayan Alparslan As ilgi çekebilmek için böyle bir şaka yaptığını söyledi.