BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 32.bölüm Atatürk'ün bu sözü damga vurdu

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin dün yayın hayatına başladı. Yeni sezona bomba giriş yapan Vatanım Sensin'de dün akşam neler oldu? Vatanım Sensin yayınlanan son bölümde Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü damga vurdu.

Abone ol

Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı vatanım Sensin yeni sezona bomba giriş yaptı. Sevr Antlaşması bölümünde başlayan Vatanım Sensin'de Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözü damga vurdu.

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Vatanım Sensin sosyal medyada en fazla konuşulan konu oldu. Vatanım Sensin'de İngiliz elçilerin himaye teklifinin Mustafa Kemal tarafından reddedilmesinin ardından 'Ya İstiklal Ya Ölüm' sloganlarının atıldığı o sahne ise sosyal medyayı salladı.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

23 Nisan 1920’de Ankara’da açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk halkı için bir başlangıç olur. Düşman ordulara karşı atılan bu adımlar herkes için bir umut olurken, mücadele daha büyük bir hale gelir. Kurtuluş Savaşı, her zamankinden daha çetin geçecek ve Türk halkının parolası ”Ya İstiklal Ya Ölüm” olacak! Mustafa Kemal Atatürk'ün Sevr Antlaşmasını kabul etmediği bu sözü geceye damga vurdu.

İŞTE O SAHNE