BIST 9.891
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,71
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 25.bölüme bakın yeni oyuncu Esin'i çıldırtacak

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar 25.yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Şevkat Yerimdar bu akşam 10 Kasım'da yeni bölümüyle ekranda olacak. Şevkat Yerimdar 25.yeni bölüme bomba bir isim transfer oldu.

Abone ol

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Şevkat Yerimdar 25.yeni bölümde bomba bir transfer geldi. Esin bu transfer sonrası ise kıskançlıktan krize girecek.

Bensu Demir karakterini canlandıracak olan yeni karakter Esin'i çılgına çevirecek. Nedeni ise Şevkat'e fazla samimi davranması. Şevkat bilindiği üzere artık set hayatına atılır. Esin onun değişmemesini isterken rol arkadaşı Bensu, Şevkat'in peşini bırakmaz.

BENSU KARAKTERİ ESİN'İ ÇILDIRTACAK

Bensu karakteri yeni bölümlerde Esin'e çılgına çevirecek. Şevkat'in evine gelen ve bir hayli samimi davranan Bensu karakterine Öykü Çelik hayat verecek. 

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul‘da doğdu. Babası futbol antrenörü olduğundan ve ailevi sebeplerden dolayı 11 yılda 9 okul değiştirdi. Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okurken bir trafik kazası geçirdi ve devamsızlıktan dolayı okuldan ayrılmak zorunda kaldı.

2006 yılında “Selena” dizisinde oynayarak oyunculuğa başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes‘in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul‘un oynadığı ”Nuri” dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül‘ün yazdığı ”Benim için Üzülme” adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

15 AY İÇİNDE BOŞANDI

Öykü Çelik, film çekimleri için Bursa‘ya gittiğinde işadamı Ahmet Murat Çakan ile tanıştı ve 25 gün içinde evlendikten sonra da Bursa’ya yerleşti. Daha sonra 15 ay içinde boşanan Öykü Çelik'in hayatında kimse bulunmuyor.