BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL

Vatandaşın parası boşa gitti

CHP'li Başkan Adayı Özgümüş, seçim bürosunda yaptığı konuşmada projelerini açıkladı. Başkan Durak'ın vatandaşın parasını boşa harcadığını ileri sürdü.

Abone ol

 CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş, seçim çalışmaları kapsamında Karaisalı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

Özgümüş, partisinin seçim bürosunda yaptığı konuşmada, ''Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın görev süresi boyunca uyguladığı hatalı projeler nedeniyle vatandaşların parasının boşa gittiğini'' ileri sürdü.

Hafif raylı sistemin normal şartlarda 2 yıl içinde bitirilecek bir proje olduğunu savunan Özgümüş, Durak'ın bu projeyi 14 yılda tamamlayamadığını, kentin trafik sorununun çözümü için de girişimde bulunmadığını iddia etti.

AK Parti Adana büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Ali Bilici'nin de Adana için proje üretmediğini öne süren Özgümüş, ''Bilici, Adana Organize Sanayi Sitesi'nin yapımında imzası olduğunu söylüyor. Ben 10 yıldır organizede yöneticilik yapıyorum. Onun katkısı yok'' dedi.

CHP Çukurova belediye başkan Adayı Yıldıray Arıkan ise seçilmesi halinde Büyükşehir Belediyesi ile ''et ve tırnak'' gibi hizmet vereceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Özgümüş, Arıkan ve CHP Karaisalı Belediye Başkan adayı Hikmet Akçam, esnafı ziyaret ederek destek istedi.