BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kurt veda yemeği düzenledi

Kurt, yaptığı konuşmasında, belediyeciliğin okulu olmadığını belirterek, belediye başkan adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Abone ol

Elmadağ’da üç dönem belediye başkanlığı yapan Ömer Ağa Kurt, Elmadağ Belediyesi Düğün Salonunda verdiği veda yemeğinde, Elmadağ’da seçimlere katılacak, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ve daire amirleri ile bir araya geldi.

Kurt, yaptığı konuşmasında, belediyeciliğin okulu olmadığını belirterek, belediye başkan adaylarına tavsiyelerde bulundu. Yemeğe katılanlardan haklarını helal etmelerini istedi.

Diğer belediye başkan adaylarının da söz aldığı yemekte, Belediye Başkan adayları kendilerini tanıtarak, Ömer Ağa Kurt’a bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, yapmış olduğu konuşmasında, "Birçok ilimizde, birçok ilçemizde olmayan bir durum. Seçim arifesinde veda eden bir belediye başkanımıza tüm siyasi partilerin, belediye başkan adaylarımızın bir araya gelmesi, güzel bir olay. Bizim öteden beri özlediğimiz bir hususlardı. Malumunuz ABD’de bir seçim yapıldı. Arkasından devir teslim töreni oldu. Üç dört tane belediye başkanı bir araya geldi. Bir milyona yakın insan oraya toplandı. Tüm Amerika adeta oradaydı. İşte dedik demokrasi her halde bu olsa gerekir. Biz çok şükür onun bir numunesini ilçemizde görmekten dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. İlçe başkanlarımızla ve başkan adaylarımızla daha önce de toplantı yaptık. Gerçekten orada da bir olgunluk içerisinde gidiyor. Bundan dolayı ben tüm adaylarımıza ve ilçe temsilcilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Elmadağ Halkı en güzel kararı verecektir diyorum." Sözlerine yer verdi.