BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Belediyecilik muhalefetin işi değil!

"Belediyecilik bizim işimiz" diyen AKP Samsun Milletvekili Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın belediyeciliğin idolü olduğunu söyledi.

Abone ol

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yerel kalkınmanın AK Parti iktidarı ile başladığını, Türkiye'de yerel belediyeciliğin idolünün Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi.

AK Partili Suat Kılıç, Tekkeköy, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde seçim çalışmalarına katılarak, partisinin başkan adaylarına destek istedi. Yakakent ilçesinde önce balıkçılarla, sonra da Kozköy'de vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç, Yakakent Balıkçı Barınağı'nda çekek yerlerinin yapımına başlandığını, balıkçı barınağının daha korunaklı hale gelmesi için planlanan mendirek yapımına da en kısa sürede başlanacağı sözünü verdi.

"Hizmet için AK Parti adaylarını seçin, belediyecilik bizim işimiz" diyen Kılıç, "Ver kararını bitirelim bu işi. Muhalefet belediyelerinin yaptığı panayır belediyeciliği, yani işin eğlence kısmı. O da lazım ama belediyecilik bundan ibaret değil. İmkanlara ve kaynaklara yazık ediyorlar. Yine de ortada dikili bir taşları, bir eserleri yok. Oylarınızı bölmeyin, dağılmayın, parçalanmayın, yetki verin hizmetlere devam edelim. Bir gün bir yerde yanlış yapan olursa yakasından birlikte tutup silkeleyelim, birlikte hizaya getirelim. Ama söz konusu belediyecilik olduğunda muhalefetin boş vaatlerine güvenmeyelim." ifadelerini kullandı.