BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Var mısın Yok musunda hüzün

Yarışmacı Mehtap, oğlu Batuhan'ın dramını Acun'a anlattı! 10 yaşındaki bir çocuğun yaşadıkları, herkesi hüzne boğdu!

Abone ol

İNTERNETHABER

"Var mısın Yok musun" dün akşam ekran başındaki milyonları hüzne boğdu. Marmara depremi mağdurlar Mehtap'ın yarışmacı koltuğuna oturduğu geceye, Batuhan'ın dramı damgasını vurdu. İşte o geceden önemli notlar;

Dün gece "Var mısın Yok musun"un yarışmacı koltuğunda Mehtap Hanım vardı. 1999 yılındaki Marmara Depremi'nde çok sevdiği annesi ve bir yaşındaki kızını toprağa veren Mehtap, yarışmaya oğlu Batuhan için katıldı. Mehtap'ın Batuhan'ın dramını anlattığı anlarda ise stüdyoda kelimenin tam anlamıyla büyük bir sessizlik yaşandı.

OĞLUM 50 YTL İÇİN BU HALDE

Yaşadığı korkunç deprem felaketinden tam bir yıl sonra oğlu Batuhan'ın dünyaya geldiğini anlatan Mehtap, yaşadığı talihsiz anı anlattı. Batuhan'ın henüz bir yaşına basmadan, korkunç bir kaza geçirdiğini ve yüzünün yandığını söyleyen Mehtap, doktorun hatalı olduğunu idda ederek "Batuhan'ın yüzündeki deriyi tamamen alması gerekirdi. Ancak yapmadı ve onun bu hale gelmesine neden oldu. Bir daha yazı yazamayacam, parmakları açılmayacak diye çok korktum. Gördüğü tedaviler sonuç verdi ve şimdi çok şükür parmaklarını açtı" dedi.

Ameliyat öncesi doktorun kendilerinden para beklediğini de hüzünlenerek anlatan Mehtap, o dönemde işsiz olan eşinin sadece 50 YTL bulabildiğini, bunu da beğenmediğini söyleyerek, "Aynı doktor ameliyat yaptı. O anı unutamıyorum özellikle de ameliyat sonrasını. Batuhan'ı ameliyat çıkışı kucağıma atıp gitti" dedi.

YARDIM KAMPANYASI ÇAĞRILARI

Mehtap'ın bu anlattıkları herkesi şoke ederken anne ve oğluna talih burada da gülmedi. Mehtap oğlu için katıldığı yarışmadan 5 bin YTL'lik bir ödül kazanabildi. Öte yandan Batuhan için Acun Medya'nın resmi web sitesinden yardım çağrıları yükseldi. Aileyi yakından tanıyan bir kullanıcının gönderdiği mesaj herşeyi gözler önüne serdi. Mehtap'ın çok zor şartlar altında bir aileye bakmak zorunda kaldığını ve Batuhan'ın da yaşadığı barakadaki su ısıtıcısından dolayı bu hale geldiğini yazan Metin Ay, bu konuda hayırseverlerden yardım istedi.