BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Van'da herkes onu Milli Eğitim Bakanı zannediyor! Bakan olmadığına inandırmakta zorlanıyor

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

VAN'da Mebim Çağrı Merkezi'nde görev yapan Ziya Selçuk (32), Milli Eğitim Bakanı ile olan isim benzerliği nedeniyle unutulmayacak diyaloglar yaşıyor. Gelen çağrıya yanıt verip ismini telaffuz ettiğinde 'sayın bakanım' gibi ifadeler işiten Selçuk, durumu açıkladığında "Hayır bakanımız siz bize sürpriz yapıyorsunuz" diye cevap alıyor.

Abone ol

Erciş Mebim Çağrı Merkezinde 7 yıldır görev yapan Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'la olan isim benzerliği nedeniyle oldukça ilginç diyaloglar yaşıyor. Memur Selçuk, Bakan Ziya Selçuk'un 10 Temmuz 2018'de Milli Eğitim Bakanı olarak göreve başlamasından sonra yakın çevresinin, çalışma arkadaşlarının ve çağrısına cevap verdiği vatandaşların ilginç tepkileriyle karşılaştığını anlattı.

"Sayın Bakanım diye hitap eden var, hocam diye ifade eden var"                  Çevresi tarafından oldukça sevilen memur Ziya Selçuk, Bakan Selçuk'un paylaştığı tweetten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Yaşadığı ilginç diyalogları anlatan Selçuk, "Sayın Bakanımız ile isim benzerliği birçok anı yaşamama vesile oluyor. Tabi bu durum Bakanımızın göreve başladığı tarih ile başladı. 10 Temmuz 2018 tarihinde mesai yapıyordum. Mesai arkadaşlarım bana, ‘Sayın Bakanımız yeni göreviniz hayırlı olsun’ dediler. İşte çağrı merkezini, bizi aradıklarında ben Ziya Selçuk deyince bakanımızla görüştüğünü zannediyor. Sayın Bakanım diye hitap eden var, hocam diye ifade eden var." şeklinde konuştu.

"Hayır bakanımız siz bize sürpriz yapıyorsunuz diyorlar"                                Bizi arayanlara isim telaffuz edince bu ifadeler ile yaklaşım sağlıyorlar. Ben her ne kadarda isim benzerliği olduğunu söylesem de, hayır bakanımız siz bize sürpriz yapıyorsunuz diyorlar. Sayın Bakanımızın bu güzel anıyı twitter hesabından sosyal medya da paylaşması beni çok mutlu etti, kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu paylaşımı yaptı:                                          Bakan Selçuk, yaptığı paylaşımda, "İkimizin adı da Ziya Selçuk. İkimiz de Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevliyiz. Ben bakanlık binasındayım, o da Mebim Çağrı Merkezi’nde çalışıyor ve doğal olarak telefonları “Buyurun ben Ziya Selçuk size nasıl yardımcı olabilirim? diye açıyor. Gerisini siz hayal edin" ifadelerini kullandı.

Van