BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.387,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Valilik sözleşmeli personel alacak

Malatya Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarda çalıştırılmak üzere, sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.Müracatların 30 Mart tarihine kadar yapılabileceği açıklandı.

Abone ol

Malatya Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarda çalıştırılmak üzere 5 Adet Büro Personeli 1 Programcı pozisyonuna, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Personel alınacağı bildirildi.
Müracaatların 30 Mart tarihine kadar yapılacağı belirtilirken, şartlar şöyle açıklandı: "Yüksekokulların Bilgisayar, İnsan Kaynakları, Mahalli İdareler, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Ön Lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48.inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. 20 Ocak 1974 tarihinden daha sonraki tarihlerde doğanlar. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az bir 1 yıl ertelemiş olmak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda, Büro Personeli olmalarına engel bir durumu bulunmamak. 2008 KPSSP (B) grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak."