BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak'ı kimler vurdu?

Sabah yazarlarının kapışması basının gündemine oturdu. Nazlı Ilıcak'ı üzen sadece Yükselir'in eleştirisi olmadı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, kendisine zehir zemberek yazı yazan Sevilay Yükselir'i canlı yayında çamura benzetti.

Ilıcak, Sevilay Yükselir kadar gazete yönetiminin böyle bir yazıya izin vermiş olmasına üzüldüğünü söyledi.

NTV'de canlı yayınlanan Basın Odası'nda bu polemik gündeme geldi. Yazar Nuray Mert polemikle ilgili "Biri size sataşınca güya size muhatap olmuş oluyor" sözleri üzerine  araya giren Nazlı Ilıcak, elini ayağına götürerek "Ayagındaki çamuru silkiveriyorsun yani. Muhatap o kadar.."  diye konuştu. Ilıcak tartışmayla ilgili şunları söyledi:

 KAVGA NEDEN ÇIKTI?
Sevilay Yükselir Ahmet Hakan'ın köşesinden yapım şirketi olan kardeşinin TRT'den iş alabilmesi için TRT yöneticilerine övgü yağdırdığını yazmıştı. Yükselir'e cevap Nazlı Ilıcak'tan geldi. Ilıcak'ın Ahmet Hakan ve kardeşini savunduğu yazısında  "Ne yani, biz yandaşız, onları değil bizi görün mü demek istiyorsun Sevilay?" demesi fitili ateşlemişti.

ALTTAN GELEN NE OLDUĞU ANLAŞILMAYAN SALDIRI

Hepimizin kendisine muhatap gördüğü insanlar vardır Bab-ı Ali'de. Bir de alttan gelen ne olduğu anlaşılmayan saldırı. Bir kere ondan rencide oldum. İkincisi rencide olmamın sebebi.

ORMAN-BALTA HİKAYESİ

Meşhur orman-balta hikayesinde olduğu gibi. Oduncu ağacı kesiyormuş da ağaç ağlıyormuş. Oduncu demiş ki neden ağlıyorsun. Mecburum seni kesmeye. Yok demiş ben kesildiğime değil de baltanın sapı benden onun için.

İÇERİDEN VURULMAM RAHATSIZ ETTİ

Tabi ben de grup içindeyim, grubun ferdi olarak kendimi hissediyorum. İçeriden vurulması.. Kaldı ki aynı düşünceyi paylaştığımı zannettiğim insanların yeşil ışık yakması suretiyle vurulmam rahatsız etti. Orman ve balta hikayesinde olduğu gibi. Hoş bir şey değil.