BIST 11.069
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.504,79
HABER /  GÜNCEL

Vakit operasyonu sansürledi!

Harekatla ilgili tek bir satır yazmayan gazete rektörlere de terörist suçlamasında bulundu.

Abone ol

Irak'ta süren kara harekatı ile ilgili haberlere sayfalarında yer vermeyen gazete, sadece şehitlerin haberini vermekle yetindi.

Ülkede nükleer bomba patlasa, ihtilal olsa  Vakit gazetesinin birinci gündem konusu yine de türban oluyor. Tabi ki bu gazetenin kendi yayın politikası ve kendisini bağlar. Teröre karşı amansız bir mücadele veren Mehmetçiklerimiz, PKK'nın ana üslerini düşürmek üzere. Bütün Türkiye K. Irak'ta yaşanan gelişmeleri nefesini tutmuş dakika dakika izliyor.

HABER OLMAK İÇİN ŞEHİT OLMAK MI GEREKİYOR!

Ancak Vakit gazetesinde gündem yine türban ve rektörler. Gazetenin 'gölge genel yayın yönetmeni' Hasan Karakaya, 'Mehmetçik'in yürüttüğü kara harekatının arkasındayız' yazsa da, operasyonla ilgili hiç bir habere yer verilmezken, sadece şehit askerlerimizin haberleri yer aldı. Cephede kahramanca mücadele eden Mehmetçik ile ilgili haberlere yer vermeyen Vakit'e haber olabilmek için anlaşılan şehit olmak gerekiyor.

REKTÖRLERE TERÖRİST BENZETMESİ

Karakaya 'Rektöristler içimizde' dediği yazısında, ordunun sınır ötesinde teröristlere karşı verdiği mücadeleyi, içerde de rektörlere karşı vermeye davet etti: