BIST 9.887
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.459,22
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Vakıfbank personel alımı 2015 başvuru ekranı

Vakıfbank personel alımı ilanına çıktı. Peki Vakıfbank'a iş başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank personel alımı şartları nelerdir? İşte Vakıfbank'a iş başvurusu yapmak isteyenler için tüm detaylar..

Abone ol

Vakıfbank personel alımı 2015 ilanı bankacı olmak isteyenleri heyecanlandırdı. Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan Vakıfbank 2015 yılı için 800'e yakın personel alımı yapacağını duyurdu.

Peki Vakıfbank'a iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Vakıfbank personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? 

İşte Vakıfbank'a işbaşvurusu yapmak isteyenler için başvuru detayları...

VAKIFBANK İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank bünyesinde çalışmak isteyenler Vakıfbank İş Başvurusu için bankanın internet sayfası vakifbank.com.tr'ye giriş yapmaları gerekiyor.

vakifbank.com.tr'de İŞ BAŞVURULARI sayfasına giren adaylar aşağıda çıkan ekranda 'özgeçmişinizi buradan oluşturabilirsiniz' linkini tıklayan başvuru yapmaya başlayabilirsiniz.

vakıfbank personel alımı iş başvurusu ekranı 2015

VAKIFBANK İŞ BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Vakıfbank tarafından 2015 personel alımına ilişkin özel bir başvuru tarihi açıklanmadı. Vakıfbank'a iş başvurusu yapmak isteyenler vakifbank.com.tr'den diledikleri zaman başvuru yapabilirler. Vakıfbank personel alımı kararı aldığı andan itibaren yapılan başvurular işleme alınmakta.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI ŞARTLARI 2015

Vakıfbank'ın İNSAN KAYNAKLARI sayfasında Vakıfbank Personel Alımı şartlarına ilişkin şu açıklama yer almakta:

"VakıfBank, benimsediği büyüme stratejisi ve sürdürdüğü yeniden yapılanma projesinin başarıya ve belirlenen hedeflere ulaşmasının büyük ölçüde insan kaynağına dayandığı gerçeğinden hareketle işe alma, terfi, performans değerlendirme, kariyer planlama ve eğitim süreçlerinde iyileştirme çalışmalarına, aralıksız olarak devam etmektedir. 

VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBank'lı olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır."

Vakıfbank tarafından açılan personel ilanlarında ise pozifyonlara uygun başvuru şartları ayrıca banka tarafından ilan edilmektedir.