BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  GÜNCEL

Uzman çavuş hastaneyi birbirine kattı

Çocuğunu muayene götüren uzman çavuş, sıra bekleme konusunda doktor ile tartıştıktan sonra silahıyla dehşet saçtı.

Abone ol

Mardin'in Dargeçit İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde çocuğunu muayene götüren uzman çavuşun, sıra bekleme konusunda doktor ile tartıştıktan sonra hastane koridorunda tabancası ile rast gele ateş açıp 2 kişinin yaralanmasına neden olduğu olayın güvenlik kamerasıyla kaydedildiği belirlendi. 
     
Görüntülerde, 2 kez doktor odasına girip çıkan uzman çavuşun, daha sonra belindeki tabancasını çekerek 2 kez ateş ettiği bu sırada muayene için sıra bekleyen hasta ve yakınlarının panikle kaçıştığı görüldü.

Dargeçit Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği'nde 22 Şubat sayı günü saat 15.30 sıralarında sıra beklemek konusunda Çocuk uzmanı Dr.Emine Mert ile kimliği alınamayan uzman çavuş arasında tartışma çıktı.

Uzman çavuş daha sonra beylik tabancası ile hastane koridorunda rast gele ateş açarak 2 kişinin hafif yaralanmasına neden oldu. Bu olayın hastanedeki güvenlik kameraları ile kaydedildiği belirlendi.

Görüntülerde, çok sayıda hasta ve hasta yakınının bulunduğu hastane koridorunda görülen uzman çavuş, iki kez muayene odasına girerken bir kadın tarafından odadan çıkartılarak uzaklaştırılmak istendiği görülüyor. İki kez odaya girip çıkan uzman çavuş, daha sonra güvenlik kamerasının bulunduğu alana yaklaşarak belindeki tabancasını çıkarıyor.

Güvenlik kamerasının görüş alanından çıkan uzman çavuş' un iki el ateş etmesi ile koridorda muayene için bekleyen hasta ve hasta yakınlarının panikle koridordan kaçıyor.

,Ateş ettikten sonra silahını yeniden beline takan uzman çavuş, bir şey olmamış gibi yeniden kameranın görüş açısına girerken sıra bekleyenlerden bazıları tarafından koridordan uzaklaştırılıyor.