BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.438,87
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den İtalyan bombası

Fenerbahçe'nin devre arasında alamadığı İtalyan ön libero Pazienza sezon sonunda geliyor.

Abone ol

Napoli'nin mukavelesini uzatmak istediği Pazienza, bu teklifi geri çevirdi. Gerekçe olarak da "Fenerbahçe'ye gidiyorum" dedi.
 
Fenerbahçe, devre arasında istediği ancak Napoli Teknik Direktörü Mazzarri'nin izin vermemesi nedeniyle alamadığı Michele Pazienza'yı sezon sonunda renklerine katacak.

NAPOLİ'DE GÖRÜŞÜP EL SIKIŞTILAR

İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, Fenerbahçe 29 yaşındaki ön libero için yeniden harekete geçti ve bir yönetici geçen haftaki Napoli-Villarreal maçında Pazienza'yı izledi. Adı açıklanmayan yönetici, ikinci yarıda oyuna giren Pazienza'yı izledikten sonra da bu futbolcunun menajeri Vincenzo D'Ippolito ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren bu görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve menajer D'Ippolito'nun Fenerbahçeli yöneticiyle anlaşıp el sıkıştığı ileri sürüldü.

FENERBAHÇE'YE GİDECEĞİM

Öte yandan Pazienza'nın Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeden önce, takım arkadaşı olan Galatasaray'ın eski kaleci De Sanctis'le bu konuda konuştuğu öğrenildi. De Sanctis'in de "Fenerbahçe çok büyük kulüp. Teklifi hemen kabul et" dediği belirtildi. Pazienza'nın böylece son kararını verdiği ve menajerini arayıp "Fenerbahçe ile anlaş" dediği vurgulandı. Bu gelişme sonrası ise Napoli'nin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Pazienza'ya mukavele yenilemesi için teklifte bulunduğu fakat İtalyan yıldızın "Fenerbahçe'ye gideceğim" diyerek kabul etmediği bildirildi.