BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22
HABER /  MAGAZİN

Üzerine işerken hiç utanmadım!

Ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman’dan çok konuşulan o sahneye çarpıcı bir açıklama geldi!

Abone ol

US Magazine sitesinde yer alan habere göre; bir dergiye verdiği röportaj boyunca çok açık konuşmaktan çekinmeyen Nicole Kidman, geçtiğimiz yıl Cannes'da en çok konuşulan konu haline gelen 'The Paperboy' filminde rol arkadaşı Zac Efron'un üstüne işediği sahne ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Hollywood Reporter dergisinin yeni sayısında yeni sinema projelerinden bahseden Hollywood'un başarılı ve güzel oyuncularından Nicole Kidman, 'The Paperboy' adlı filmde rol arkadaşının üzerine idrarını yaptığı zaman utangaçlık yaşamadığını ama Kırmızı Değirmen'de (Moulin Rouge) şarkı söylerken ne yapacağını şaşırdığını söyledi.

NE İSE ONU YAPMAK ZORUNDASINIZ

Paperboy adlı filmde rol arkadaşı Zac Efron'un çıplak göğsüne idrarını yapmasıyla ilgili konuşmaya devam eden Kidman sözlerine şöyle devam etti; "Oyuncu açısından rol için ne yapılması gerekiyorsa o yapılmalı. O an siz bir karaktere can veriyorsunuz ve rolün getirisi ne ise onu yapmak zorundasınız bunu geri çevrimezsiniz aksine hakkını vermelisiniz. Yoksa hiçbir zaman başarılı olamazsınız."