BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sabit Kanca beyaz perdeye taşındı

İsmail Baki Tuncer’in televizyonda fenomen olan tiplemesi ‘Sabit Kanca’ beyaz perdeye taşındı.

Abone ol

Sosyal paylaşım sitelerinde fenomen haline gelen Sabit Kanca'nın merakla beklenen filmi vizyona giriyor.Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği projenin yapımcısı ise Muhteşem Film....

22 Mart’ta vizyona girecek filmin ilk fragmanı yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi görürken, filmin başrol oyuncusu İsmail Baki Tuncer, projeyle ilgili olarak iddialı konuştu. Beyaz perdede fırtına gibi eseceklerini ifade eden Tuncer, projenin beyaz perdeye taşınma fikrinin filmin senaryosunu da yazan Alper Mestçi’den geldiğini belirtti. Tuncer, Sabit Kanca’yı ilk kez stüdyo dışına taşıyarak gerçek hayatın içine adapte ettiklerini belirtiken, filmin yapımcısı Muhteşem Tözüm’ün projeye çok inanarak girdiğini ve şu ana kadar büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

HALİL SEZAİ KONUK OYUNCU OLDU

Uzun süredir projenin üzerinde çalıştıklarını kaydeden filmin yapımcısı Muhteşem Tözüm ise, projenin sıradışı bir absürd komedi olduğunu belirterek, Sabit Kanca projesinden umutlu olduğunu söyledi. Sinemacı bir aileden gelen Tözüm, projeyi babası İrfan Tözüm’le birlikte ele aldıklarını ve uzun bir çalışmanın ardından hayata geçirdiklerini belirterek, Sabit Kanca’nın ekranda elde ettiği başarıyı beyaz perdede taçlandıracağına inandıklarını kaydetti. 22 Mart’ta vizyona girecek Sabit Kanca isimli filmde Halil Sezai ise konuk oyuncu olarak yer alıyor.