BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,97
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Uzaylılar insanlara çip yerleştirmiş

UFO kongresinden birbirinden ilginç iddialar ortaya atıldı. Bir doktar 14 insandan 15 uzaylı çipi çıkardığını söyledi.

Abone ol

İstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı. Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 4. Uluslararası “UFO ve Yeniçağ” Kongresi’ne ’uzaylılar ve UFO’konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı. Konuklardan biri de bir cerrahtı. "Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım’ dedi.

UZAYLILAR İNSANLARA ÇİP YERLEŞTİRİYOR

UZAYLILAR NEYE BENZİYOR? ÜNLÜ YAZAR DANİKEN ANLATTI

Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr. Roger K. Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı. Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi: “Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar. NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir.

3 KEZ UFO GÖRDÜM

Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler. Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım. Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım. Daha önce 3 kez UFO gördüm. Bence UFO’lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar. ”

HİTLER UZAYLILARI ARAŞTIRIYORDU

Kongreyi düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı. Özellikle UFO’ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler’in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, “Daha önce İngiliz, İsveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar. Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MİT’te de açıklanmayan UFO masası var. Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım” dedi. Kur’an-ı Kerim’de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu: “Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı. Kumburgaz’da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor."