BIST 11.008
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,17
HABER /  MAGAZİN

Uğur Boral kiminle yakalandı?

Küçü İbo daire sahibi oldu. Domuz Gribi karantinasına alınan kadın oyuncu kim? Serkan Balcı da dünyaevine girdi.

Abone ol

Küçük yaşta büyük üne kavuşan, ancak şöhreti kısa sürünce parasızlık nedeniyle 15 metrekarelik küçük bir evde tek başına yaşadığı yönünde hakkında haberler çıkan ‘Küçük İbo’ olarak tanınan Halil İbrahim Küçük, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Kızılpınar Beldesi'nde bir apartmandan 3 oda 1 salon lüks dairelerden satın aldı.

Küçük İbo, kaç daire aldığını açıklamadı. Düzenelenen küçük bir törenle Küçük İbo'ya anahtarları ve tapuları teslim edildi.

Kızılpınar'ı çok sevdiğini belirten Küçük İbo, “Yatırım amacıyla buradan evler aldım. Hatta birinde zaman zaman gelip oturmayı düşünüyorum. Daireleri kaça aldığımı söylemeyeceğim. Ancak Rüstem Bey çok yardımcı oldu” dedi.

Acun Arda'dan intikamını nasıl aldı?

[PAGE]

Sibel Can'ı şoke eden korsan saldırı

[PAGE]


‘Benim Adım Aşk’ adlı albümü internete düşen Sibel Can, ani bir kararla albümünü dört gün önce piyasaya sürdürttü. Önceki gün albümün tamamının internet sitesine alındığı haberini alan güzel sanatçı, hemen prodüktörü Hüseyin Emre ile birlikte harekete geçti ve durumu MÜYAP’a bildirdi. 

Müyap’ın yoğun çalışması sonucu kapatılan internet sitesinden sekiz saatte şarkıların 100 bin kişi tarafından indirildiği tespit edildi. 

Yaklaşık bir yıllık emeğinin bu şekilde heba edilmesine çok üzüldüğünü söyleyen Sibel Can’ İnternete veren kişilerin IP numaraları tespit edildi ve yasal işlemler başlatıldı. Korsancıların yakalanmasına çalışılıyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Umarız bu çabamız korsanla mücadelede bir adım olmuş olur’ dedi.

Eşini hamile olduğunu sette öğrenen kim?

[PAGE]

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği, BKM Film yapımı 'Neşeli Hayat'ın çekimleri önceki gün sona erdi.

Demirciköy'deki çekimlerin son gününde basın mensuplarıyla buluşan Yılmaz Erdoğan ve film ekibi, çekimlerin bitişini şampanya patlatarak kutladı.

Kutlamaya Erdoğan'ın eşi Belçim ve kızı Berfin de katıldı. Sabah gazetesinin haberine göre; eşinin hamile olduğunu film setinde öğrendiğini söyleyen Yılmaz Erdoğan, "İki duygu üst üste geldi. Allah izin verirse bebeğin doğum tarihi ile filmin vizyon tarihi hemen hemen aynı zamana denk geliyor. İki doğum birden olacak" dedi.

"Müziksiz olur ama kadınsız olmaz" diyen şarkıcı kim?

[PAGE]

  


Üç yıl aradan sonra çıkardığı “İnsanlık Halleri” albümüyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Teoman, İstanbul Life dergisine konuştu. Milliyet gazetesinin haberine göre; İşte, “Müzik olmadan yaşayabilirim ama kadın olmadan zor” diyen Teoman’dan satırbaşları...

- Kadınlar olmasa zaten konum da olmaz. Neden bahsedeceğim? Arkadaşlarıma söyleyeceğim şeyleri sabaha kadar oturup kim dinler ki?

- Müzik olmadan yaşayabilirim. Ama kadın olmadan zor. Zaten gerek de kalmaz. Ama arkadaşlarım olmadan da yaşayamam.

- Çocuk sahibi olmayı kalbim istiyor ama aklım reddediyor. Kaybetme korkusu hâkim geliyor.

- Çok şeye sahip olmayınca canınız da yanmıyor. Bu yalnızlık da sonra sizi rahatsız ediyor. Böyle bir kısır döngü işte...

Saba Tümer'in programına konuk olan Arda Turan, Playstation'da Acun Ilıcalı'yı kendisine rakip olarak görmediğini söylemişti.

Bu sözleri duyunca çok sinirlenen Acun Ilıcalı, ünlü futbolcuyu düelloya davet etti ve intikamını çok acı bir şekilde aldı.

Kendi ofisinde düzenledikleri Playstation kapışmasında Arda'yı çok kötü yenen Acun, bu mutluluğunu yine Saba Tümer'in programında milyonlarla paylaştı.

"Ben o akşam onu duyduğum zaman inanmak istemedim önce. Arda, kalkmış hem de senin gibi çok seyredilen bir programda beni rencide edici ifadeler kullanmış Playstation konusunda. Hemen Arda'yı aradım. Saat 12'de bizim ofiste sözleştik. Çok yakın bir arkadaşımızı şahit olarak getirdim. Sonuncu maçta da 3-0 bitti. Son 10 dakika boynu bükük, bu gece oynayamıyorum falan diyor. Arda'cım dedim, burada yenmek yenilmek önemli değil dedim, bir rezil oldun. Bu çocuğun şöyle bir problemi var; halüsinasyonlar görüyor, onları paylaşıyor insanlarla. Bundan sonra hayata bakış açısı değişecektir. En azından insanları rencide etmemesi gerektiğini öğrenecektir. Ben onun ölçüsünü yerine getirdim."

Uğur Boral kiminle yakalandı?

[PAGE]

  

Futbolcuların yaz tatili yeni aşkları da gündeme getiriyor. Deşifre olanlardan biri de Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral.

Sabah gazetesinin haberine göre; Boral, Star TV'deki 'Yabancı Gelin' yarışmasıyla tanınan Lorraine Brujin ile birlikte ve ikili Kemer'de çılgınlar gibi eğlendi.

Geçen hafta Kemer'deki 'Rai' adlı gece kulübünde Hollandalı sevgilisi ile sabaha kadar eğlenenen ünlü futbolcu kötü geçen sezonun stresini attı.

Tan Sağtürk'ün olay yüzüğü

[PAGE]

Tan Sağtürk, Bergüzar Korel’den geri aldığı nişan yüzüğünü yeni sevgilisi Alona’ya takmıştı. Alona, önceki günkü gösteride tek taşıyla dikkat çekti. Çift, 30 Haziran’da evlenecek.

Tan Sağtürk eski defterleri çoktan kapatmış.. Bergüzar'ı unuttuğunu dosta düşmana gösterecek.

Eski sevgilisinin yüzüğünü yenisine takacak.. 

Domuz gribi karantinasına alındığı idida edilen oyuncu isyan etti

[PAGE]


Ece Uslu, KKTC dönüşü 'domuz gribi' nedeniyle karantinaya alındığı haberlerine açıklık getirdi.

Mega Magazin programının haberine göre, iş ve tatil için Kıbrıs'ta bulunan Ece Uslu dönüşünde uçakta öksürmeye başladığını ve rahatsız olduğu her halinden bellidir.

Kendini iyi hissetmeyen güzel oyuncu, uçak havaalanına iner inmez 'domuz gribi' şüphesiyle havaalanı sağlık ekipleri tarafından gözlem altına alınır.Yapılan testler souncunda sağlığıyla ilgili ciddi bir problem olmadığı anlaşılan Ece Uslu'ya uygulanan karantina kaldırılır.

Serkan Balcı bu kez nikah masasında

[PAGE]

  

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, iki yıldır birlikte olduğu Berfin Uluman ile önceki akşam nikâh masasına oturdu.

İstanbul'daki düğün töreninde Balcı'nın şahitliğini Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Ersun Yanal yaptı. Çiftin nikâhını kıyan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün “Futbolcunun ayağına basılmaz” esprisi, salondakileri güldürdü.

Ağlamaktan haber sunamayan spiker kim?

[PAGE]

Bir zamanların ünlü ana haber spikeri, şimdilerde ise spor bültenlerini sunan Sonay Dikkaya, “Anneyim Ben” programında, oğlunun doğumundan sonra artık haber bültenleri için fazla duygusal bir kadın olduğunu söyleyerek, “Şan'dan sonra daha çok etkilenmeye başladım haberlerden.

Ama spor dünyasında hiç ağlayacağım haberler olmuyor. Ayrıca bebekle birlikte işe bazen geç gitmek zorunda kalabiliyorum. Dedim ki, spor biraz daha hafif bir bölüm. Orada benim daha çok kahrımı çekerler” diye konuştu. Dikkaya'nın çok özel açıklamaları cumartesi sabahı Star TV'de.

Ebru Gündeş'in çitfliği nerede?

[PAGE]

Ebru Gündeş'in, Tekirdağ Muratlı'da bir süt çiftliği olduğu ortaya çıktı.Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da konser veren ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in, Tekirdağ Muratlı'da içinde 500 tane büyükbaş hayvan bulunan ve süt işi yaptığı bir çiftliği olduğu ortaya çıktı.

Belediye Başkanı'nın röportaj sırasında ağzından kaçırdığı bu çiftliği Star Tv'de yayınlanan Mega Magazin ekibi görüntüledi.

Mayolu Ajda Pekkan konserinde izdiham


 

[PAGE]

Ajda Pekkan hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak, açıkhava konserine mayo ile çıktı. Bilet fiyatlarının 135 ile 50 tl arasında değişen fiyatlar ile satıldığı 5 bin kişi kapasiteli Açık Hava Tiyatrosu sanatçıya dar geldi. Yoğun istek üzerine merdiven ve duvar üstleri de biletli olarak satışa çıktı. Konsere bu ilaveler ile birlikte 6 bin 500 kişi geldi.

48 yaşındaki Nuray Gökbora, genç kızlığından beri hayranı olduğu sanatçı Ajda Pekkan'ın konserine, 15 yaşındaki lise öğrencisi kızı Merve ile birlikte geldi.
 
Konserlerinde hayranları tarafından şarkıları kadar, kıyafetleri ile de takip edilen sanatçı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine, Madonna'nın şovlarında ve kliplerinde kullandığı türden, taşlarla süslü, püsküllü bir mayo ile hayranlarının karşısına çıktı. Sanat yaşamında 46 yılı geride bırakan, 1946 doğumlu 63 yaşındaki sanatçı, genç kızlara taş çıkaran düzgün fiziği ile dikkat çekti.