BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,63
ALTIN 2.382,88
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Tahsin erkek erkeğe öpüşüyor

Yaprak dökümünün Tahsin'i dizide Fikret'i öpmesiyle meşhur olmuştu. Şimdi de bir erkekle dudak dudağa öpüşüyor. Hem de herkesin gözü önünde!

Abone ol

“Yaprak Dökümü” dizisinde eşi Fikret’i canlandıran Bennu Yıldırımlar ile öpüşmesi olay yaratan, o sahne ile reytingleri altüst eden Ahmet Saraçoğlu, şimdi de tiyatro sahnesinde erkek partneriyle öpüşüyor.

SEANSTA OLAY VAR

Hürriyet'e göre; “Yaprak Dökümü”nün Tahsin’i Ahmet Saraçoğlu, bir süredir dizi seti ile tiyatro sahnesi arasında mekik dokuyor. ıstanbul Kraliyet Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Hastasıyız” adlı oyunda bir psikiatristi canlandıran oyuncu, performansıyla göz dolduruyor.

Kontrolden çıkan psikiatri seansında yaşananları konu alan oyunun en çok konuşulan sahnesi de Ahmet Saraçoğlu ile onun hastasını oynayan Barış Başar’ın öpüştüğü bölüm...

RUS USULÜ VEDA

Kendini Rus mafyasından kaçan casus sanan bir akıl hastasını oynayan Barış Başar, oyunun sonlarına doğru doktoruna veda ediyor. Veda sırasında ise Rus adetlerine uyup doktorunu, yani Ahmet Saraçoğlu’nu dudaklarından öpüyor. Daha önce “Yaprak Dökümü” dizisindeki öpüşme sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Ahmet Saraçoğlu, bu sahneyle de daha uzun süre akıllardan çıkmayacak gibi görünüyor.

Saygın Delibaş ile Fethi Kantarcı’nın yazıp yönettiği oyunda, Ahmet Saraçoğlu, Barış Başar, Serhan Ernak, Serdar Orçin, Alper Düzen, Caner Özyurtlu ve Fırat Doğruloğlu rol alıyor.