BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,56
ALTIN 2.383,47
HABER /  GÜNCEL

6 kattan atladı ölmedi bıçakladılar

Kız ağabeylerinden kurtulmak için kendini 6. kattan attı. Ölmedi. Gözü dönmüş ağabeyler yaralı kızı 5 yerinden bıçakladılar. Nedeni yine bildik;

Abone ol

Siirt'te yerel radyoda çalışan erkek arkadaşını ziyarete giden genç kız, burada yakınlarının saldırısına uğradı. Korkarak balkona kaçan kız, 6. kattan atlayarak ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastaneden başka bir hastaneye sevk edilen genç kız, ambulansa bindirilirken yakınları tarafından 5 yerinden bıçaklandı

BABASI VE AĞABEYLERİ TAKİP ETTİ

Siirt İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra liseye devam etmeyen N.E. önceki akşam yerel radyoda DJ’lik yapan erkek arkadaşı Ö.M.E. ile buluşmak üzere sözleşti. Saat 21.30 sıralarında evinden ayrılıp randevu yeri Güreş Caddesi üzerindeki Divan Apartmanı’nın 6’ncı katında bulunan yerel radyo 56 FM’e giden N.E.’yi, babası ve ağabeyleri takip etti.

AĞABEYLERİNDEN KURTULMAK  İÇİN 6. KATTAN ATLADI

İki arkadaşın buluşup sohbet etmeye başlamasından hemen sonra radyonun bulunduğu kata çıkan N.E.’nin babası ve ağabeyleri önce kızlarının erkek arkadaşı Ö.M.E.’yi tekme tokat dövdü. Babası ve ağabeylerinin kendisine de saldırması üzerine N.E., canını kurtarmak için 6’ncı kattan kendini boşluğa bıraktı. Binanın zemin katındaki manavın çinko çatısına düşen N.E. yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki doktorlar N.E.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Devlet Hastanesi’ne götürdü.

KIZ ÖLMEDİ DİYE 5 YERİNDEN BIÇAKLADILAR

Ailenin diğer yakınları N.E.’nin 6’ncı kattan atlayıp yaralandığını öğrenince Siirt Devlet Hastanesi önünde toplandı. Ambulasla yaralı getirilip içeri alınırken bir grup akrabası sedyedeki N.E.’ye saldırdı. Müdahale eden güvenlik görevlilerinin engellemeye çalıştığı saldırganlar N.E.’yi 5 yerinden bıçakladı.

AĞABEY TUTUKLANDI

Polisler tarafından güçlükle saldırganların elinden alınan N.E. ilk tedavisi yapıldıktan sonra Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. N.E. yoğun güvenlik önlemi altında Diyarbakır’a götürülürken, saldırganlardan 5 kişi gözaltına alındı. Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişiden ağabey A.E. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

KIZ ATLAMADI AŞAĞI ATTILAR İDDİASI

[PAGE]



KIZ ATLAMADI AŞAĞI ATTILAR İDDİASI

Diğer 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kol ve bacaklarında kırıklar olduğu, iç kanaması bulunduğu ve bu nedenle ameliyata alınacağı belirtilen N.E., Genel Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi görüyor. Genç kızın yine bir saldırıya uğrayabileceği ihtimaline karşı bulunduğu katta çok sıkı güvenlik önlemi alındı. Polis, genç kızın 6’ncı kattan atılmış olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. Adının açıklanmasını istemeyen bir doktorun, “Genç kız yaralı getirildiğinde kendisinin 6’ncı kattan atıldığını söyledi” dediği ileri sürüldü.

BENİ ZORLA YAŞLI BİRİYLE EVLENDİRMEK İSTİYORLAR

N.E.’NİN saldırıya uğradığı Radyo 56’un bir çalışanı, olay gecesini şöyle anlattı: “Kendisinden oldukça yaşlı biriyle evlendirilmek isteniyordu. Amacı arkadaşlarına ’evden kaçtığını’ söylemek ve vedalaşmaktı. 21.00 sıralarında radyo binasına geldi. Radyonun olduğu katta o saatte iki kişi bulunuyordu. Onlara başına gelenleri ve evden kaçıp gideceğini anlattıktan sonra, arkadaşları N.E.’yi ikna etmeye çalıştı. N.E.’nin yaşının küçük olduğunu, zorla evlendirilemeyeceğini, ailesinden şikayetçi olmak için polise gitmesi gerektiği söylendi. O sırada babası ve iki erkek kardeşi, ellerinde sopalarla Radyo 56’nın kapısına dayandılar. Çalışanlar kapıyı açar açmaz, N.E.’nin babası ve iki erkek kardeşi ellerindeki sopalarla radyo çalışanlarına saldırdı. N.E. korkuyla ’Beni de öldürecekler’ diye bağırarak balkona çıktı ve kendini aşağıya bıraktı. Kızın düşmesiyle birlikte çevreden yardıma koşanlar oldu. Binanın yanında bulunan Poliklinikten çıkan doktor ve sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Ancak bir başka hastaneye sevk edilirken saldırıya uğramış. N.E.’nin babası Bingöl’den göç etmiş, kasaplık yapan bir esnaf. Babanın iki eşli olduğunu duyduk.”

İŞTE KIZIN ATLADIĞI BİNA

[PAGE]



  

[PAGE]