BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.395,35
HABER /  SPOR

Uygun lig için iddialı konuştu

Turkcell Süper Lig’in 2’nci haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı.

Abone ol

Sivasspor, Turkcell Süper Lig’in 2’nci haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun, “Gerçek gücümüzü herkes görecek” dedi

Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen 2 saatlik antrenmanda, kırmızı beyazlılar kondisyon çalışmaları ve çift kale maç yaptı. Koşuyla başlayan antrenman, minyatür kale ve yarı sahada çift kale maç çalışmasıyla sürdürüldü. Sakatlıkları süren Mehmet Yıldız ve Sezer Badur idmana katılmadı. Ayak bileğinde problem olan Ersen Martin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sivasspor’un antrenmanına önceki gün Hacettepespor’dan transfer olan orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ile forvet İbrahim Şahin de katıldı. Halen bazı eksiklikleri olduğunu söyleyen Bülent Uygun, “Sivasspor olarak tam anlamıyla transfer yapamadık. Sakatlıkları devam eden arkadaşlar daha takıma dönmedi. Bundan dolayı form durumu tam üst seviyeye varmayan arkadaşlar oldu. Ve yabancı transferlerde olan sıkıntılar ister istemez takımımızın kurgusunu bozdu. Ama yine de Sivasspor gerçek gücünü en yakın zamanda herkese gösterecektir. Bugün iki tane arkadaşımızı transfer ettik. İki tane daha yabancı futbolcu kardeşimizi transfer etmek istiyoruz. İnşallah milli maç arasında sakatlıkları süren arkadaşlarımızın iyileşerek takıma katkı yapmasını bekliyoruz. 4 büyüklerden Trabzonspor gibi bir takıma mağlup olduk. Seyircimizi üzdük. Sivasspor inşallah inanarak, isteyerek, arzulayarak yoluna devam edecektir. Geçen sezon ki başarımızı tekrar yakalayacağız” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off eleme turunda oynayacağı Shaktar Donhnetsk maçına da değinen Bülent Uygun, “Shaktar geçen sezon UEFA kupasını kazanmış, Ukrayna’nın en güçlü takımlarından birisi. Lucescu ise Türkiye’de bir çok başarıya imza atmış saygı duyduğum bir teknik direktör. Dünya çapında da üst seviyede başarılar elde etmiş çok kaliteli bir hoca. Ve o takıma karşıda Sivasspor olarak belki şansımız yok ama ’Kaybedecek hiç bir şeyi olmayanların kazanacağı çok şey vardır’ düşüncesi içerisindeyiz. Bizim hiç kimseden korkumuz da yok. Biz korkusuzca mücadele ettiğimizde, o hedefe varmak adına mücadelemizi sahaya en iyi şekilde yansıttığımızda neleri başarabileceğimizi biliyoruz. O yüzden bu zorlu süreç içerisinde sevenlerimizi mutlu edecek sonucu inşallah alacağız. 8 gün içinde 4 zorlu maç oynayacağız. Ama bunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.