BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Uslanmaz kapkaççı yakalandı

İzmir'de kapkaç, hırsızlık, cinayet, adam yaralama suçlarından sabıkalı zanlı yakalandı

Abone ol

İzmir'de kapkaç, hırsızlık, cinayet, adam yaralama suçlarından 15 ayrı sabıkası bulunan zanlı, cezaevinden çıktıktan sonra yine kapkaç yaparken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'da bir gece kulübünde çalışan ve bir arkadaşını ziyaret etmek için İzmir'e gelen Rus uyruklu Elena Martynova, İkiçeşmelik semtinde yolda yürürken, yanına yaklaşan bir kişi çantasını alarak kaçtı. Martynova'nın emniyette sabıkalı fotoğraflarından yaptığı teşhis sonucu, içinde 100 YTL, kimlik ve banka kartları bulunan çantayı çalan kişinin B.A. (19) olduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, B.A'yı yakalandı. Gözaltına alınan B.A'nın, hırsızlık, kapkaç, cinayet, adam yaralama suçlarından 15 ayrı sabıkasının bulunduğu, 10 Haziran 2006'da kapkaç yaparken yakalanarak tutuklandığı ve yaklaşık 2.5 ay sonra tahliye olduğu belirlendi.

Zanlının, Martynova'nın çantasını çalmadan önce Çankaya semtinde Hüseyin Bozkurt adlı bir kuryenin de cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen B.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.