BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tam bir trafik canavarı

'Dur' ihtarına uymayarak bir polise çarpıp kaçan sürücünün kanında uyuşturucu çıktı

Abone ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 'dur' ihtarına uymayarak bir polise çarpıp kaçan sürücünün 178 promil alkollü olduğu ve kanında uyuşturucuya rastlandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir-Konya kara yolundaki pancar kantarında bir kişinin bıçakla tehdit edildiği yolunda ihbar alan polis, olay yerine gittiğinde şüphelilerle karşılaştı. Aniden karşılarında polis ekiplerini gören 2 şüpheli, panikle araçlarına binip kaçarken, (dur) ihtarında bulunan polis memuru Mehmet Eroğlu'na çarptı.

Yaralanan Eroğlu, Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 42 VU 101 plakalı otomobille bölgeden uzaklaşan şüpheliler, Beyşehir-Şarkikaraağaç karayolunda yolu kesen Jandarmadan da kurtulmayı başardı. Uzun süren kovalamaca sonrasında 2 şüpheli, Şarkikarağaç'a 12 kilometre kala polis tarafından yakalandı. Sürücü T.S. (32) ile kimliği henüz belirlenemeyen arkadaşı, Beyşehir Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Daha sonra sağlık kontrolü için Beyşehir Devlet Hastanesine götürülen otomobil sürücüsü T.S'nin yapılan kontroller sonucunda kanında uyuşturucuya rastlandığı ve 178 promil alkollü olduğu belirlendi.