BIST 10.329
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.457,71
HABER /  MAGAZİN

Üreki pavyonda nasıl sıkıştırdılar?

`Aramızda Kalmasın` programına konuk olan Fatih Ürek, çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

Abone ol

Pavyonda çalıştığı dönemde konsomasyon için masaya çağırıldığını anlatan Fatih Ürek, oradan nasıl kaçtığımı bilemedim dedi.

Zeki Mürenle nasıl tanıştıklarını da anlatan Fatih Ürek, "Zeki Bey bir gün Bodrum`da çalıştığım yere gelmişti, sahneden inince yanına gittim, beni size benzetiyorlar efendim dedim, yok canım sen Elizabeth Taylor`a benziyorsun dedi ve arkasını döndü, benimle resim bile çektirmedi, sanırım benden pek hoşlanmadı" dedi.

Ayrıca programda Eurovision`a gitmek isteyip istemeyeceği sorulunca Fatih Ürek, "Göndermezler beni. TRT`ye beni çıkartmıyorlar ki Eurovision`a göndersinler! Niye TRT`ye çıkmıyorum onu anlamıyorum" dedi.

Bircan Usallı Silan`ın "Tehlikeli bulunuyorsun belki, sakıncalı, bilemiyorum" şeklindeki yorumuna "Niye tehlikeli bulunuyormuşum. Allah Allah! Ben bu ülkede çalışıyorum, vergi veriyorum yahu!" diyerek TRT`nin kendisine karşı tavırlı olduğunu savundu.

"Hayır, şimdi böyle bir durum var. Neden, niye? Çünkü yani, ne bileyim, o uzaklarda kanalları izleyen insanlar da beni görmek istiyor. Böyle saçma bir durum var" şeklinde konuşan Fatih Ürek "Ne olduğunu bilmiyorum ama sağolsunlar, teşekkür ederim" diyerek TRT`ye imalı bir göndermede bulundu.

HAKETTİĞİM DEĞERİ ALMIYORUM!

Bu arada, "Aslında ben Türkiye`de en önemli işi yaptığımı düşünüyorum. Sahne hayatında, sahnenin en önemli adamı olduğumu düşünüyorum. Çok önemli bir adamım ben" diye konuşan Fatih Ürek, bir çok insanın mikrofon tutmasını sağlayan kişi olduğunu söyledi.

"Serdar Ortaç kendisi söylemiştir. Tarkan da gelip beni izliyordu" diyen Ürek, bir çok insana kapı açtığını ifade etti. Kendisiyle beraber eğlence hayatında başka bir süreç başladığını anlatan Fatih Ürek "Ama hakettiğim değeri almıyorum mesela" dedi.

Fatih Ürek, son bir kaç yılda çok başarılı işler yapmasına karşın takdir edilmediğini ifade etti.

Ödül almayı beklediğini belirten Fatih Ürek iyi bir televizyon programı yapmayı da istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: www.magazinkolik.com