BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.451,29
HABER /  SPOR

İsrailli rakip Galatasaraydan korktu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsrail temsilcisi Maccabi Netanya Aslan'dan fena korktu!

Abone ol

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsrail temsilcisi Maccabi Netanya, İstanbul'a geldi. Teknik Direktör Nati Azarya, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''Galatasaray bizden çok çok üstün bir takım. Galatasaray'ın karşısında duramayız"' dedi.

İsrail'de 4-1 kaybettikleri ilk maçın rövanşında, 6 Ağustos Perşembe günü Galatasaray'la karşılaşacak Maccabi Netanya takımı oyuncuları, THY'nin tarifeli uçağıyla geldikleri Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray Teknik Menajeri Cenk Ergün tarafından karşılandı.

Takımın turist havasında geldiği gözlerden kaçmadı. Maccabi Netanya Teknik Direktörü Nati Azarya Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''Galatasaray bizden çok çok üstün bir takım. Ama karşılaşmada elimizden geleni yapacağız'' dedi. Maccabi Netanya'nın genç bir takım olduğunu, maç sonucunun da ona göre olacağını kaydeden Azarya, bu maçı İsrail ligi için bir hazırlık maçı olarak gördüklerini söyledi. Galatasaray'ın gücünü herkesin çok iyi bildiğini belirten Azarya, ''Yeni ve genç bir takımız, sonuçta Galatasaray'ın karşısında Maccabi Netanya tabi ki duramaz'' dedi. Futbolcular, güvenlik önlemleri eşliğinde otobüslerine binerek kalacakları otele gitti.