BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.455,01
HABER /  GÜNCEL

Ünlüler de ikiye bölündü

Kara harekatı devam ettiği şu günlerde kimi sanatçılar programlarını iptal ettiler.

Abone ol

Kuzey Irak'ta 5 askerimizin şehit düştüğü haberi üzerine sanat ve eğlence dünyası ikiye bölündü.

Tüm Türkiye, Kuzey Irak'a düzenlenen kara harekatına kilitlendi. Herkesin gözü-kulağı operasyondayken, geçtiğimiz akşam gelen 5 askerimizin şehit düştüğü haberi büyük üzüntü yarattı. Sanat ve eğlence dünyasının ünlüleri, bu acıya farklı tepkiler gösterdi.

BEYAZ TAKDİR ALDI

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk şehit haberleri üzerine programını yarıda keserken, final gecesinin yaşandığı 'Hayalin için Söyle' adlı yarışmada ise jüri üyeleri arasında tartışma çıktı. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Cenk Eren'in sık sık seyirciye "Lütfen çok fazla alkışlamayın. Sadece programı bitirelim; eğlence zamanı değil" tarzındaki uyarılarına, İbrahim Tatlıses tepki gösterdi. İbo, "Koskoca ülke savaşı kaybetmiş gibi davranmanın lüzumu yok. Böyle şey olmaz" diyerek Cenk Eren'le söz düellosuna girişti.

MUSTİ DUYARLILIĞI

Şarkıcı Mustafa Sandal da şehitlerimize duyduğu saygıdan dolayı 3-4 Mart tarihlerindeki konserlerini iptal ettiğini açıkladı. Aynı gece düzenlenen ENBE Orkestrası'nın konserinde ise ünlü isimler buluşurken, Sertap Erener ve Fahir Atakoğlu da birlikte konser verdi.

İptal etmeyenler

ENBE Orkestrası ve Behzat Gerçeker'e, konserlerinde Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Aytekin Kutlu, Aslı Güngör, Mustafa Ceceli ve Atacan Yücel eşlik etti. Konseri iptal etmeyen sanatçılar arasında, Sertap Erener ve ünlü piyanist Fahir Atakoğlu da vardı...