BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,13
ALTIN 2.429,13
HABER /  GÜNCEL

Şehit annesinin yıkıldığı an

Kapıda kepi öne düşmüş bir asker duruyordu. "Oğlum, canım mı geldi?" deyip boynuna atıldı... Sonrası...

Abone ol

İNTERNETHABER/

Er İbrahim Doğan, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik

ŞEHİT ANNESİNİN YIKILIŞI

Kapıya şehit haberini vermeye gelen askeri
oğlu sandı. Kepini kaldırınca, dünya
başına yıkıldı. 
İŞTE O ANLAR... 

düzenlenen kara harekatında şehit düştü.

Acı haber eve tez ulaştı... Şehit ailesinin kapısı dün gece yarısı 04:00'te çalındı... Haberi duyan aile perişan oldu.

Temizlik işçisi olarak çalıştığı yerden, bir yakınının rahatsızlandığı söylenerek eve getirilen şehit annesi Suzan Doğan, evinin önündeki askeri görünce oğlunun geldiğini sandı...

"Oğlum, İbrahim'im, canım mı geldi?" diyerek askerin boynuna sevinçle sarıldı... Daha sonra kapıdaki askerin kepini kaldırınca oğlu olmadığını anladı.

Oğlunun şehit olduğu haberini alan annenin yüreğine acı kor gibi düştü... Gözyaşlarına boğuldu... Acı haber sonrası ayakta durmakta zorluk çeken şehit annesi, haberi getiren askerin kollarına yıkıldı...

Bu duruma şahit olan şehit İbrahim Doğan’ın arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

ŞEHİT AMCASI "VATAN SAĞOLSUN" DEDİ 

Yeğeninin şehit olduğu haberini askerlerden öğrenen amca Zeki Doğan gözyaşı dökerken “Vatan sağolsun” demeyi ihmal etmedi. Amca Doğan, İbrahim’in askere giderken şehit olacağını söylediğini belirterek, “Vatan sağolsun. Vatanımız için hepimiz şehit olmaya hazırız. Ancak içimizi yakan onlar da bizim kardeşimiz. Beraber büyüdük ama bize kurşun sıkıyorlar” dedi.

BUGÜN DE ÖLEMEDİM ANNE

10 aylık asker olan İbrahim Doğan'ın, annesi Suzan Doğan'a askerlik yaparken gönderdiği fotoğrafın üzerine ''Bugün de ölmedim anne'' diye yazdığı öğrenildi.

DÖNENE KADAR O BAYRAĞI İNDİRMEYECEĞİM

Bu arada şehit ailesinin evinin penceresindeki Türk Bayrağı dikkat çekti. Baba Cuma Doğan’ın oğlu askere giderken bayrağı pencereye astığı ve “Dönene kadar o bayrağı indirmeyeceğim” dediği anlaşıldı.