BIST 10.557
DOLAR 32,17
EURO 35,16
ALTIN 2.432,08
HABER /  MAGAZİN

Eski eşine dava açacak

Pınar Altuğ mal paylaşımı nedeniyl mahkemelik olduğu eski eşine dava açıyor.

Abone ol

Altuğ, birlikte aldıkları Beykoz Konakları’ndaki villanın satışından kendisine verilmesi gereken 500 Dava konusu olan villayı evlilikleri döneminde çalışıp çabalayarak kendi kazandığı parayla aldığını belirten Pınar Altuğ şöyle konuştu:

“Dava sonucunun Yargıtay tarafından bozulduğunu duyunca inanın çok şaşırdım. Biz 2000 yılında evlendik, bir yıl sonra boşandık. O zaman boşanmalara, mal bölüşümlerine Asliye Hukuk Mahkemeleri bakıyordu. Biz de boşandıktan sonra mal bölüşümü için aynı mahkemeye başvurduk. Mahkemenin kararını Yargıtay kararı bozdu. Meğer son yasa değişikliğiyle bu tür davalara artık Aile Mahkemeleri bakıyormuş. Yani ben davayı kaybetmedim. Ama nedense herkes üzerime geliyor. Yargıtay kararı, ben davayı yeterli delil gösteremediğim, ödediğim parayı ispatlayamadığım için değil, yanlış mahkemeye dava açmış olduğum için bozdu. Ama alın terimle kazandığım paramı kimseye bırakmayacağım, tekrar dava açıp son kuruşuna kadar alacağım.”

İlk davayı Beykoz Asliye Hukuk mahkemesine başvurarak açan Altuğ, şimdi ise Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurarak bu sorunu çözeceğini belirtiyor.