BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ünlü işadamı Kadir Has Üniversitesi'nde

Borusan Holding’in CEO'su Agah Uğur,  Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti’ne katıldı.  

Abone ol

Girişimcilik konusunda dikkat çeken çalışmalar gerçekleştiren global vizyon sahibi işadamı Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti'ne girdi.

Agah Uğur, katılım sonrası yaptığı açıklamada “Genç nesiller hakikaten farklı ve bunu da çok doğal karşılamak lazım. Zira Türkiye’de bir 10 yıl sonra, önemli grupların çoğunun başına genç kuşak geçmiş olacak. ‘Genç Patronlar’ dönemi başlayacak” dedi.

Agah Uğur, sanayinin geleceğinde işbaşında olacak gençlere daha etkin mühendislik eğitimi verilmesinin önemine de dikkat çekti.

AGAH UĞUR KİMDİR?

2001 yılından beri de Borusan Grubu’nun CEO’su olarak görev yapan Agah Uğur, halen Harvard University Kennedy School Dekanlık Konseyi ve Columbia University Istanbul Global Center Danışma Kurulu’nda yer alıyor.

Akademik kadrosu, öğrencilere sağladığı imkânları, sürekli gelişim anlayışıyla evrensel nitelikte akademik bir kurum olma hedefiyle ilerleyen Kadir Has Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti, Nuri Has, Can Has, Rektör Prof. Dr. Mustafa Aydın, Mehmet Germirli, Dr. Levent Bıçakcı, Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Prof. Dr. M. Şükrü Hanioğlu, Prof. Dr. Gökhan S. Hotamışlıgil, Londra Eski Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve Borusan Holding CEO'su Agah Uğur’dan oluşuyor.