BIST 10.269
DOLAR 32,30
EURO 34,84
ALTIN 2.449,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Üniversitelilere polisten şekerli karşılama

Çukurova Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere, polisler tarafından şekerli ve kolonyalı "hoş geldiniz" karşılaması yapıldı.

Abone ol

Çukurova Üniversitesi'ne ilk kez kayıt yaptıran öğrencilere çıkışta Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından şeker ve kolonya ikramında bulunuldu.

Çevik kuvvet polisleri öğrencilere ayrıca "Terör örgütlerinin gençlerimizi kullanmak için yürüttüğü faaliyetler" başlıklı broşürler de verdi. "Kendi geleceğine ve ülkenin geleceğine sahip çık. Yeryüzünde nefretin değil, sevginin temsilcisi ol" denilen el ilanında, terör örgütlerinin kazanmak istedikleri gençler hakkında aile yapısı, zaafları, gelir düzeyi gibi bilgileri topladığını, insan psikolojini kullanan örgüt militanlarının bu bilgiler ışığında harekete geçerek çay, sinema, tiyatro, konser daveti gibi bahanelerle gençlerle sıcak diyaloglar geliştirmeye çalıştığı, öğrencilerin örgüt içerisine girdikleri andan itibaren bireysellik vasfının biteceğini ve neyin iyi, neyin kötü olduğuna örgütün karar vereceği ifade edildi.

Broşürün sonunda, "genellikle yabancı devletlerde zevk ve sefa içerisinde yaşayan örgüt liderlerinin ve onların insanlık dışı uygulamalarının aracı haline getirilerek, duyguları, düşünceleri ve eleştiri yeteneklerinin ellerinden alındığı" uyarısında bulunuldu.