BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli Kübra’nın bacağı dikildi!

Adalar'a gitmek üzere yola çıkan 19 yaşındaki Kübra Dere, Kabataş'taki kazada yaralandı. Kübra'nın kopmak üzere olan bacağı 4,5 saat süren ameliyatla dikildi.

Abone ol

Beşiktaş Kabataş’ta dün meydana gelen İETT otobüsü kazasında yaralananlardan 19 yaşındaki Kübra Dere, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edildi.

Dere’nin diz kapağı ile bileği arasındaki bir noktadan kopmak üzere olan sağ bacağı 4,5 saat süren bir ameliyatla dikildi. Dere’nin dikilen bacağının durumu doktorların incelemelerinin ardından netlik kazanacak.

“BUNA DA ŞÜKÜR”

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilgiler Enstitüsü Muhasebe Bölümü öğrencisi Kübra Dere’nin ağabeyi Fahri Dere, acil servis önünde basın mensuplarının sorunlarını yanıtladı.

Kübra Dere’nin yanına en sabah uğradığını, çorba ve su verdiğini söyleyen ağabeyi Fahri Dere, “Bilinci açık morali yerinde şu anda. Orada ilgilenenlerde durumunun iyiye gittiğini söylemişler. Doktorlarıyla görüşemedik. Detaylı bilgiyi onlar verecek” dedi.

Dere, kardeşinin dün ameliyata alındığını ve 4,5 saat sürdüğünü söyleyerek, “Kendisiyle konuştum. Hafif ağrıları olduğunu söyledi. Moral vermek amacıyla bunların geçici olduğunu, geçici bir süreç olduğunu, uzun bir süreç olsa da hepsi bitecek dedim. Kaza esnasında da bilinci açıktı. Arabanın altında sürüklendiğinde öleceğini sanmış. Buna da şükür diyoruz. Ondan gelecek iyi haberlere odaklanmış durumdayız. Herkesten dua bekliyoruz” dedi.

Cuma gününü Adalar’da geçirmek için yola çıktıklarını söyleyen Dere, “Olmadı. Nasip olmadı. Buraya geldik. “ dedi. Bir basın mensubunun ‘Belediye’den arayan oldu mu sizi?’ sorusuna Dere, “Olmadı. Medya mensupları burada. Eş dost akraba geliyor, duyanlar arıyor. O kadar” şeklinde cevap verdi.