BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  MEDYA

Umutsuz Ev Kadınları 140 - 141. bölüm fragmanları

Fox TV'nin sevilen dizilerinden Umutsuz Ev Kadınları'nın 140 - 141. bölümü 1 Mayıs perşembe akşamı ekranlara gelecek.

Abone ol

Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümü 1 Mayıs perşembe akşamı  FOX TV'de olacak. Umutsuz Ev Kadınları'nın 140 - 141. bölüm özetini ve fragmanını izlemek için tıklayınız.

Umutsuz Ev Kadınları'nın yen, bölümünde Nermin, Sarp'ın inşaat alanındaki cesedi bulduğunu öğrenir ve polise gitmesini engellemek için gerçeği itiraf etmek zorunda kalır.

Bu arada Halil'in kayıp ihbarı yapılmış ve dosyasıyla Melih ilgilenmeye başlamıştır. Gülşah hapse girme korkusuyla çocuklarını Emel'e emanet etmeye çalışır. Elif, kızını Neşe'den uzak tutmaya çalışırken istemeden babasıyla ilişkilerini bozar.

Yasemin, arkadaşlarının son gelişmeleri kendisinden sakladığını öğrenir ve onlarla ilişkisini keser. Resim hocasının ısrarıyla içindeki öfkeyi resmine yansıtır ve ortaya cinayet gecesinin resmi çıkar.Yasemin'in çizdiği resme ünlü bir galerici talip olur ve gizlice kaçırıp sergisine Katar. Yasemin cinayetin anlaşılacağı korkusuyla arkadaşlarından yardım ister.

Nermin'i takip eden Melih, galeride cinayet resmini görür ve kadınlarla bağlantısını hemen kurar. Elif Ömer'den gelen çiçekleri yanlış yorumlar ve evlilik yıldönümleri için sürpriz hazırlamaya başlar. Ancak kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. Gülşah istemeden de olsa Kudret'in sırrını ortaya döker.

Umutsuz Ev Kadınları'nın son bölümünde Yasemin'le Kudret başlarına gelen korkunç felaketi birbirlerine destek olarak atlatmaya çalışırken Sinan aralarındaki yakınlığı yanlış anlar.

Kudret zor durumda kalan Yasemin'i kurtarmak için gerçeği itiraf etmek zorunda kalacaktır. Elif'in kız kardeşi, yeni erkek arkadaşıyla beraber ziyarete gelir, kız kardeşinin mutlu ilişkisi Elif'in dengesini altüst eder. Nermin tehdit mektuplarını yazanın Melih olduğunu düşünmektedir, Gülşah'ın yardımıyla Melih'in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır ancak beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Yasemin yaşadığı sıkıntıyı unutmak için resim kursuna başlamaya karar verir ama kendini ispatlaması hiç kolay olmayacaktır. Elif evliliğini kurtarmak için harekete geçer ancak Ömer cephesinde işler sandığından daha karışıktır. Nermin'in kızı eşinden boşanmıştır, çocuğuyla eve döner. Gülşah okul aile birliği başkanı olmuştur ancak diğer velilere kendini kabul ettirmesi kolay olmayacaktır.

Can yoldaşları bundan sonra tehlikeli bir sırrın kader ortağıdır. Bu sırrı taşımak hepsinden fazla Yasemin'e zor gelir, arkadaşları onun cinayeti itiraf edip çözüleceğinden korkmaktadır. Kudret yaşadığı olayın etkisinden kolay kolay kurtulamaz. Elif ise kocasıyla sorunlarını çocuklardan saklamaya çalışır. Nermin ölen adamın arabasını yok etmeye çalışırken Melih'e yakalanır. Nermin kapısına bırakılan mektupla birinin daha cinayetten haberdar olduğunu öğrenir; bunu arkadaşlarına anlatmak ister ama kadınların her biri başka derdin içine düşmüştür. Kudret'in yaşadığı vicdan azabı Gülşah'la uzaklaşmasına sebep olur. Elif Ömer'in ayrılıktan sonra çocukları kendi yanına çekmesinden korkar. Karı koca çocukların disiplini konusunda zıtlaşır. Yasemin suçluluk duygusuyla kendisini başka başka suçlardan tutuklatmaya çalışır. Ancak bu konuda bile talihi yaver gitmez.