BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Ümit Davala evlendi

Galatasaray'ın eski oyuncularından Ümit Davala, İzmir'de Tuğçe Gökdağ ile evlendi.

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski oyuncularından Ümit Davala, İzmir'de Tuğçe Gökdağ (26) ile evlendi. Balçova Princess Otel'deki nikah töreninde çiftin şahitliklerini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı.

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un kıydığı nikah törenine katılan 700 davetli arasında çok sayıda tanınmış isim yer aldı. Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Gheorghe Hagi'nin yanı sıra Gheorghe Popescu, Emre Belözoğlu, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Suat Kaya, Vedat İnceefe, Ümit Karan ve Volkan Arslan eski takım arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadılar. (A2) Milli Takım Antrenörü Ünal Karaman da davetliler arasında yer aldı.

Devlet Bakanı Şahin, bir süre önce AK Parti İl Yönetim Kurulu'na seçilen Ümit Davala'nın futboldaki başarısını siyasette de devam ettireceğini belirterek, çifte mutluluklar diledi. Ümit Davala'nın futbol yaşamında çok başarılı bir 16 yıl geçirdiğini kaydeden Fatih Terim, ''Dileğim eşiyle birlikte hayatını yine mutlu bir şekilde sürdürür'' diye konuştu.