BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kaymakam çark etti

Manavgat Kaymakamı Fikret Dayıoğlu, daha önce terslediği gazetecileri bu kez ilçeye çağırdı

Abone ol

Manavgat Kaymakamı Fikret Dayıoğlu, Manavgat Şelalesi'ndeki patlamanın ardından saldırıya uğrayan ve ilçeyi terk eden gazetecilere, can güvenliklerine bizzat kefil olacağını belirterek, görevlerine devam etmek üzere ilçeye dönmeleri çağrısında bulundu.

Olaylar üzerine ilçe dışına çıkan ve araçlarında bekleyen gazetecilerle telefonla görüşen Dayıoğlu, gazetecilerin dövülmesi olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının soruşturma başlattığını bildirdi. Dayıoğlu, saldırıyla ilgili olarak, bir televizyon kamerasınca çekilen görüntülerin güvenlik güçlerince incelenmek üzere alındığını, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin bu görüntülerden tespit edilerek, gözaltına alınacaklarını kaydetti.

Dayıoğlu, halen Devlet Hastanesinde bulunduğunu, burada her türlü güvenlik önleminin alındığını, gazetecilerin Hastaneye gelerek görevlerine devam edebileceklerini söyledi. Dayıoğlu, ''Ben bizzat sizin can güvenliğinize kefilim. Buyurun gelin'' dedi. Gazeteciler kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, ''Hastane önünde kalabalık bir gurubun beklemeye devam ettiğini, bu durumda güvenliklerinin risk altında olduğunu'' belirterek, Dayıoğlu'nun çağrısını reddettiler.