BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,96
HABER /  SPOR

Ulusoy bu işe ne diyecek?

Futbol arenasında sular durulmuyor. Haluk Ulusoy'u devirmek için düğmeye basıldı. İşte gelen son haber;

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Futbol Federasyonu’nun olağanüstü genel kurula gitmesi için 106 imza topladıklarını ve noter kanalıyla başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Kızıl seçimli yönetimlerde ortaya çıkan güvensizlik durumunda işleri tekrar normalleştirecek enstrümanlardan birinin seçim olduğunu belirtti.

HEDEF SAPTIRMAKTIR
Levent Kızıl, Futbol Federasyonu yönetimini eleştirerek, "Bu bağlamda yönetimi elinde bulunduranların, görev süresi boyunca yapmadıkları icraatlar ve yarattığı kaoslar yadsınamaz bir gerçekken, bunları bir tarafa bırakıp konuyu kişiselleştirmeleri ve başka platforma çekme çabaları, en hafifinden hedef saptırmaktır" dedi.

ADAY DEĞİLİM
Levnt Kızıl, Futbol Federasyonu’nda olağanüstü genel kurul olması halinde aday olup olmayacağının sorulması üzerine, "Kesinlikle bu dönem başkan adayı değilim.

EN BÜYÜK PAY ERZİK’İN
Bir basın mensubunun "Federasyonun hiçbir şey yapmadığını söylüyorsunuz. (A) Milli Takım’ın başarısı ve İsviçre maçından sonraki cezaların düşmesi konusunda ne düşünüyorsunuz" sorusuna Kızıl, "Cezalar kimin tarafından düşürülmüştür bilemem. Şenes Bey’e sorabilirsiniz. Cezanın düşmesinde payları olduysa hepsine teşekkür ederiz. Benim bildiğim kadarıyla en büyük pay Şenes Erzik’indir" yanıtını verdi.

FATİH TERİM KONUSU
Levent Kızıl, Fatih Terim’in, Futbol Federasyonu yönetiminin değişmesi halinde istifa edeceğini açıkladığının hatırlatması üzerine, "Fatih Terim, ’Ben etik olarak hangi yönetimle çalışırsam çalışayım, yeni gelen her yönetimin önünü açmak için istifa ederim’ diyor. ’Bırakıp giderim’ demiyor. Böyle bir ortamda kimse de Fatih Hoca’yı bırakmaz" dedi.