BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan uyuşturucu uyarısı!

Başbakan, bir lisede yaşanan uyuşturucu skandalı ve terörle mücadele konularında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir lisede yaşanan uyuşturucu skandalı ve terörle mücadele konularında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde katıldığı toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, Ankara TED Koleji'nde yaşanan uyuşturucu skandalıyla ilgili şöyle konuştu:

"Bu konuda basından destek bekliyorum. Bunları sürekli olarak gündemde tutmak bunun propagandasını yapmaktan başka birşey değil. Arkadaşlarımızla gerekli hazırlıkları yapıyoruz."

Erdoğan gençlere konuyla ilgili bir mesaj vererek "Gerek sulu gerek kuru tüm uyuşturuculardan gençlerimizin uzak durması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Anne-babalar ve okul yöneticileri de daha hassas davranmalı" dedi.

Başbakan Erdoğan, terör konusunda ABD ile yapılan ortak çalışmayla ilgili yapılan eleştirel açıklamaların da Edip Başer ile ilgili olmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Tüm kurumlarımız bu konuda el ele verecek. Medyanın da bu konuda önemli görevi var. Açıklama ABD'ye yöneliktir. Paşamızla ilgisi yoktur."