BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.446,97
HABER /  POLİTİKA

Başbakandan askere jest

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da görev yapan askerin selamını telefonla annesine iletti...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da görev yapan Türk birliğini ziyaretinde beraber yemek yediği Er Adil Özkan'ın selamını telefonla annesine iletti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da görev yapan Türk askeri birliğini ziyaretinde aynı masada yemek yediği Er Adil Özkan'ın selamını telefonla ailesine iletti. Başbakan Erdoğan, bayramın son gününde Güney Lübnan'da UNIFIL kapsamında görev yapan Türk birliğine yaptığı ziyarette, yemek yediği masada bulunan Er Adil Özkan'ın Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesini, hafta sonu telefonla aradı. Erdoğan, erin selamlarını ailesine ileterek, 'durumlarının iyi olduğunu' bildirdi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Doluca Köyü'nde oturan Er Adil Özkan'ın annesi Elif Özkan, oğlunun bayramda kendisini aradığını ve Başbakan Erdoğan'ın birliği ziyaret edeceği haberini kendilerine söylediğini belirterek, "Oğlumla yemek yiyeceğini bilmiyorduk. Adil bize telefon açarak, 'Akşam televizyonları seyredin' dedi. Akşam baktığımızda oğlum Adil, Başbakan Erdoğan ile aynı masadaydı ve biz çok şaşırdık" dedi. 3 gün sonra kendilerine Ankara'dan telefon geldiğini ifade eden Elif Özkan, "Başbakan bizimle görüşmek istemiş. Çok heyecanlandım. Bize oğlumdan selam getirdi. Adil'in yerinin çok iyi olduğunu söyledi ve bizden bir isteğimiz olup olmadığını ifade etti" diye konuştu.