BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.445,82
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Ekinci olay çıkardı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, tartıştığı THY kontuar görevlilerine çikolata fırlatınca ortalık karıştı.

Abone ol

Almanya’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, tartıştığı THY kontuar görevlilerine çikolata fırlatınca ortalık karıştı.

O sırada orada bulunan bir THY pilotu, şarkıcıyı kolundan tutarak azarladı ve olay yerinden sürükleyerek uzaklaştırdı.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, yılbaşı ve bayramda vereceği konserler için Almanya’ya gitmek üzere geçtiğimiz cumartesi Atatürk Havalimanı’na geldi. Bilet işlemlerini yaptırmak için THY Business Class kontuarına giden Ekinci, check-in yaptırdığı sırada THY görevlisiyle tartışmaya başladı. THY personeline bağırıp azarlayan şarkıcı, bununla da yetinmeyip kontuar üzerinde bulunan ve yolculara ikram edilen çikolataları THY görevlisine fırlatmaya başladı.
Kontuardaki THY görevlisi şarkıcının saldırgan tavrı karşısında soğukkanlılığını korurken, o sırada görev uçuşu yapmak için kontuara gelen bir THY pilotu dayanamayıp olaya müdahale etti.

Pilot, genç şarkıcıya, “ Terbiyesizleşmeyin. Burada bizler sizin rahatınız için görev yapıyoruz” derken, Ekinci, “ Bunun hesabını vereceksiniz” diyerek tehditler savurdu. Ortalığın yatışmasının ardından Tuğba Ekinci,bilet işlemlerini yaptırarak Almanya’ya uçtu.